Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Kent Turları

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmirlilerin yaşadıkları kentin tarihi ve doğal zenginliklerini keşfetmesi amacıyla başlatılan “Kent Turları” yeni rotaları ile yolcularını ağırlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü tarafından profesyonel turist rehberleri eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Turlarımızda bugüne kadar tur otobüsleriyle gerçekleştirdiğimiz Karşıyaka, Bergama, Sığacık, Bayındır, Urla, Kozak Yaylası, Bir Günde 8500 yıllık Tarih ,Tarihi Kentin Kutsal Mirasları rotaları ile yürüyerek gerçekleştirilen Kemeraltı Öyküleri, Kemeraltı’nın Renkli Kareleri,Tarihi Liman Yolu ve Kültürpark rotaları ziyaret edilmektedir.

Ayrıca orta öğretim-lise ve üniversitelerin Turizm-Rehberlik düzeyinde okullarımızdan gelen tur talepleri doğrultusunda ağırlıklı olarak ‘Bir Günde 8500 yıllık Tarih’ rotası ile profesyonel rehber anlatımıyla keyifli bir gün geçirmeleri sağlanmaktadır. Yine Sivil Toplum Örgütleri ve derneklerden gelen talepler doğrultusunda turlar düzenlenmektedir.