Ağustos

Konak’taki yaya üst geçidinde bakım çalışmaları başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak Atatürk Meydanı ile Bahri Baba Parkı arasında yaya ulaşımını sağlayan Şehit Teğmen Güngör Dolunay Yaya Üst Geçidi’nde bakım çalışması yapacak. Üst geçit bu akşamdan itibaren (18 Ağustos 2022) yaya ulaşımına kapatılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Konak Atatürk Meydanı ile Bahri Baba Parkı arasında yaya ulaşımını sağlayan Şehit Teğmen Güngör Dolunay Yaya Üst Geçidi’ni bakıma alıyor. Yayaların konforlu ulaşımını sağlamak üzere zeminde iyileştirme çalışması yapılacak. Üst geçit bu akşamdan itibaren (18 Ağustos 2022) yaya ulaşımına kapatılacak. Bahri Baba Parkı ile  meydan arasındaki yaya ulaşımı çalışmalar süresince Konak Metro İstasyonu’ndan sağlanacak.