Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

22° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

13
Ekim

EŞREFPAŞA HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF.DR. GÜVEN: BAŞKAN KOCAOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU İYİ

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hülya Güven ile Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Selçuk Özgen, dün akşam saatlerinde sol ayak bileği kırılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve ayağı alçıya alınan Başkan’ın bir süre evinde çalışması gerektiğini açıkladı. Eşrefpaşa Hastanesi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Güven ve Özgen, Başkan Kocaoğlu’nun bir haftalık istirahat sonrasında tek baston kullanarak ayağa kalkabileceğini söylediler.

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun dün akşam saat 22:00 sularında Eşrefpaşa Hastanesi’ne geldiğinin bilgisini veren Prof. Dr. Hülya Güven, burada çekilen filmlerde sol ayak bileğinde ayrılmamış kırık tespit ettiklerini, kendisine cerrahi bir müdahalede bulunulmasına gerek olmadığını, sadece ayağının alçıya alındığını söyledi.

Başkan Kocaoğlu’nun ayak filmi üzerinde bilgi veren Op. Dr. Selçuk Özgen ise Başkan’da “sol ayak fibula distal uç nondeplesa kırık” yani “yerinden ayrılmamış kırık” olduğunu söyleyerek, “Eklem düzeyi düzgündü, şu anda ya da ileride herhangi bir iz ya da sakatlık kalması söz konusu değil. Bir haftalık istirahattan sonra ayağındaki alçıyı değiştirerek kırık tarafa yüzde 25 ağırlık verecek şekilde tek bastonla yürüyebilecek. Bir ay sonra Başkanımız’ın ayağındaki alçıyı çıkarıp eski hareket kabiliyetini sağlamasını planlıyoruz. 3 ay sonra ise spor bile yapabilecek duruma gelecek” diye konuştu.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber