Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

22° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

12
Nisan

Çocukların fırçasından “Doğal Yaşam”

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Renklerle Doğal Yaşam” konulu resim yarışmasına 2 binin üzerinde çocuk katıldı. Dereceye giren ilk 3 öğrenciye, 23 Nisan’daki şenlikte bisiklet armağan edilecek.

Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en nitelikli hayvanat bahçeleri arasına giren İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, çocukların doğayı ve hayvanları gözlemleyip tanımalarını sağlamak amacıyla bir resim yarışması düzenledi. 6-11 yaş grubuna açık, “Renklerle Doğal Yaşam” konu başlıklı yarışmaya 2 binin üzerinde öğrenci katıldı. Prof. Dr. Gören Bulut, Yrd.Doç. Dr Umur Türker, Yrd. Doç. Dr. Turan Enginoğlu ve Mete Sezgin’den oluşan Seçici Kurul, çocukların hayallerini yansıttığı birbirinden renkli resimleri seçmekte oldukça zorlandı. Yapılan elemenin ardından ilk 3 resim ile sergilenecek 50 resmi belirlendi. İlk 3 sırayı paylaşan Şerif Remzi Ortaokulu’ndan Defne Başaran, Manisa Altınordu İ.Ö.O.’ndan Sude Gökçen ve Şehit Komando Er Fatih Özcan İ.Ö.O.’ndan Dilara Doyuran’a, 23 Nisan’da Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen ödül töreninde bisiklet hediye edileceği açıklandı.

Şenlik gibi ödül töreni
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelen ödül töreninde çocuklar, Doğal Yaşam Parkı’ndaki şenlik gibi bir gün yaşayacak. Müzik gruplarından animasyon gösterilerine, yüz boyamadan karaoke yarışmalarına kadar çok sayıda etkinliğin yer alacağı törende, çocukların keyifli bir gün geçirmesi için her şey düşünüldü. Yarışmada sergilenmeye layık görülen 50 resim de gün boyunda Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret edenlerin beğenisine sunulacak. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi, www.izmirdogalyasamparki.org.tr adresinden alınabilecek.


 






TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber