Değmeyin keyiflerine!

Değmeyin keyiflerine!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır başarıyla sürdürdüğü Türkiye'ye örnek gösterilen Abla-Ağabey-Kardeş Projesi kapsamında birbirinden renkli etkinlikler düzenleniyor.

Projede görev alan üniversiteli abla ve ağabeyler, bu kez kardeşlerini İzmir Atlı Spor Kulübü'nün Buca'daki tesislerine götürdü. Burada görevli personelden ata binmeyi öğrenen çocuklar, büyük bir heyecan yaşadı. Daha önce böyle bir tecrübeyi yaşamadıklarını dile getiren minikler, Abla-Ağabey-Kardeş Projesi sayesinde hayata çok farklı pencerelerden bakmayı öğreniyor.

Projeye katılan kardeşler, üniversiteli abla ve ağabeyleriyle kent gezileri yapıyor, kültürel ve sanatsal etkinliklere de katılıyor.