Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

30
Eylül

Kahramanlar işbaşında

TÜMÜ PAYLAŞ

Kahramanlar işbaşında
Kahramanlar işbaşında
Kahramanlar işbaşında
Kahramanlar işbaşında
Kahramanlar işbaşında
Kahramanlar işbaşında
Kahramanlar işbaşında
Kahramanlar işbaşında
Kahramanlar işbaşında
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, yangın ve doğal afetlere zorlu tatbikatlarla hazırlanıyor. İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, Konak Belediyesi hizmet binasında izleyenleri heyecanlandıran bir yangın ve kurtarma tatbikatı düzenlendi. Senaryo gereği binanın 5. katında çıkan yangına dakikalar içinde müdahale eden itfaiyeciler, binada mahsur kalanları da başarılı bir operasyonla kurtardı.

28 Eylül-4 Ekim 2015 tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Basmane Meydanı’nda düzenlenen yangın ve kurtarma tatbikatı, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Tatbikat senaryosuna göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Konak Belediyesi’nin hizmet binasından gelen yangın ihbarına 2 arozöz, 1 merdivenli kurtarma aracı ve 1 adet AKS aracıyla harekete geçti. Kısa süre içinde olay yerine gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiyecileri yangına hemen müdahale ederken, binanın 5. katında mahsur kalanları kurtarmak için de hızlı bir operasyon başlatıldı. Ekipler, binanın penceresine çıkan vatandaşları merdivenli itfaiye aracıyla alarak başarılı bir şekilde aşağı indirdi. Dumandan etkilenenlere ilk müdahale olay yerindeki AKS ekipleri tarafından yapıldı. Çevrede toplananların meraklı bakışları arasında görevini tamamlayan itfaiyeciler, İzmirlilere bir kez daha güven verdi.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber