Şubat

AASSM, Şubat’ı 3 konserle uğurluyor

AASSM, Şubat’ı 3 konserle uğurluyor
Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Şubat ayına üç muhteşem konser ile veda edecek. 24 Şubat Salı günü Ceren Baran ve Cem Önertürk “Piazzola –Latin Gecesi” ile İzmirli sanatseverlerin karşısına çıkacak. Gitarda Ceren Baran, flütte Cem Önertürk’ün performansıyla İzmirliler unutulmaz bir Latin gecesi yaşayacak. Saat 20.00’de Küçük Salon’da başlayacak konserin bilet fiyatları tam 10 TL, öğrenci ise 5 TL. olarak belirlendi.

25 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek Borusan Quartet “10. Yıl Özel Konseri”nde Esen Kıvrak (1. Keman), Olgu Kızılay (2. Keman), Efdal Altun (Viyola) ve Çağ Erçağ (Viyolonsel) sahne alacak. 10. yılını kutlamaya hazırlanan Borusan Quartet, bu konserde kurulduğu günden bu yana seslendirmiş olduğu oda müziği repertuvarının en sevilen yapıtlarını sunacak. Öğrenci 7.5, tam biletlerin 15 TL.’den satışa sunulacağı konser saat 20.00’de Büyük Salon’da gerçekleşecek.

Şubat ayının kapanış konserini ise 26 Şubat Perşembe günü Can Çakmur, piyano resitali ile yapacak. Küçük Salon’da saat 20.00’da başlayacak konserde genç sanatçı, Beethoven, Schumann, Chopin, Schubert ve F. Liszt ile İzmirliler’i klasik müzik yolculuğuna çıkaracak. Bu konserin de biletleri öğrenci 5 TL., tam 10. TL.’den satışa sunulacak.

Konserlerin biletleri www.aassm.org.tr ile www.izmir.bel.tr/Kultursanat adreslerinden ya da AASSM, İzmir Sanat ve İsmet İnönü Sanat Merkezleri’nden temin edilebilecek.