Kapat

Haberler

ESHOT, üniversite öğrencilerini 10 kuruşa taşıyacak

Aa
22 Temmuz 2010 Perşembe

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 23 Temmuz 2010 tarihinden (Cuma) itibaren 525 No’lu Bornova Metro - E.Ü.Kampüs ve 412 Tınaztepe – 9 Eylül Üniversitesi Yerleşke hatlarında yeni bir düzenlemeye gitti.

Söz konusu hatlardaki ücret tarifeleri, UKOME’nin 21.07.2010 tarih ve 212 sayılı kararı ile öğrenciler ve öğretmenler için sadece 10 Kuruş olacak. Tam binişlerde 1.55 TL.’lik tarifeye devam edilecek. Düzenleme kapsamında 90 dakika uygulaması da sürdürülecek.

525 No’lu Ege Üniversitesi – Bornova Metro ve 412 No’lu Dokuz Eylül Üniversitesi Yerleşkesi hatlarında 21.06.2010 tarihinde başlatılan iç ring uygulamaları ise yeni düzenlemeyle birlikte iptal edilecek.

( 412 Tınaztepe – 9 Eylül Üniversitesi Yerleşke  ve 525 No’lu Bornova Metro - E.Ü.Kampüs  haritaları için tıklayınız ! )


Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Başkan Tugay: Üreticinin emeğini korumaya devam edeceğiz

16 Ocak 2026 Cuma

Karaburun’la özdeşleşen ve eşsiz kokusuyla her yıl heyecanla beklenen nergis çiçeği, 8. Karaburun Nergis Festivali ile tezgâhlardaki yerini aldı.

Detaya Git

Fabrika yangını kısa sürede kontrol altına alındı

16 Ocak 2026 Cuma

Menderes’te yalıtım malzemesi üreten bir fabrikada yangın çıktı. İzmir İtfaiyesi, 13 araç ve 45 personelle yangına müdahale etti. Alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin hızlı müdahalesi yangının çevredeki diğer tesislere sıçramasını önledi.

Detaya Git

Atatürk, AASSM’de hasretle anıldı

16 Ocak 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İzmir Karabağlar Şubesi tarafından düzenlenen “Atatürk’e Hasret Şarkıları” adlı Türk sanat müziği konserine ev sahipliği yaptı.

Detaya Git

Dijital güzergahlardan gerçek toplu ulaşıma

16 Ocak 2026 Cuma

ESHOT hatlarını simülasyonla birebir kurgulayan “Osman Kaptan” lakaplı dijital içerik üreticisi Osman Ulaşan, ESHOT Genel Müdürlüğü’nün konuğu oldu.

Detaya Git