Kapat

Haberler

Fabrika yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Aa
16 Ocak 2026 Cuma
Menderes’te yalıtım malzemesi üreten bir fabrikada yangın çıktı. İzmir İtfaiyesi, 13 araç ve 45 personelle yangına müdahale etti. Alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin hızlı müdahalesi yangının çevredeki diğer tesislere sıçramasını önledi.
 
İzmir’in Menderes ilçesi İTOB Organize Sanayi Bölgesi’nde, yalıtım malzemesi üreten tek katlı bir fabrikada 08.10 sıralarında yangın çıktı. Fabrikada bulunan çalışanlar, yükselen dumanları fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve ekipler gelene kadar binayı güvenli bir şekilde tahliye etti. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine ulaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 13 araç ve 45 personelle alevlere müdahale etti. Yoğun çalışmalar sonucu yangın 09.15’te kontrol altına alındı. Olay sırasında çalışanların hızlı tahliyesi sayesinde can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangının çevredeki diğer tesislere sıçramasının da önüne geçildi.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Sınav önlemleri nedeniyle 20 Haziran’da meydanlarda maç yayını yapılamayacak

19 Haziran 2026 Cuma

İzmir Valiliği 20-21 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle aday ve görevlilerin sınav merkezlerine zamanında ulaşımını engelleyebilecek ve gürültü kirliliğine neden olacak etkinliklere izin verilmeyeceğini bildirdi.

Detaya Git

Zeytin Sahne kapılarını açıyor

19 Haziran 2026 Cuma

Kültürpark’taki eski lunapark alanı, yaklaşık 16 bin kişilik kapasiteye sahip yeşil bir etkinlik alanına dönüştürüldü.

Detaya Git

Büyükşehir’in sporcuları gümüş madalya ile döndü

19 Haziran 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Taha Eren Coşgun, Emir Aracı ve Delfin Eylül Avcı, Kuzey Makedonya’da düzenlenen Balkan Triatlon Şampiyonası’nda milli takım formasıyla mücadele etti. Taha Eren Coşgun ve Delfin Eylül Avcı, bayrak yarışında gümüş madalya kazandı.

Detaya Git

İZFAŞ’tan moda sektörüne güç veren üçlü hamle

19 Haziran 2026 Cuma

İZFAŞ, moda sektörüne yönelik fuarlarının yeni dönem vizyonunu, düzenlediği Moda Fuarları Lansmanı ile tanıttı.

Detaya Git