Kapat

Haberler

İlk turnuva, ilk madalya

Aa
28 Mayıs 2010 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk kez katıldığı İzmir Kuruluşlar Ligi Masa Tenisi Turnuvası’nı ikinci sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye genelindeki gençlik ve spor il müdürlüklerinin kendi şehirlerinde düzenlediği turnuvanın 2009–2010 sezonunun İzmir birinciliğini SYNGENTA kazanırken, üçüncülüğü ise KONTEK firması sporcuları aldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Coşkun Süer liderliğindeki Büyükşehir takımı, Cihan Bektaş ve Cemal Balım’ın da üstün performansıyla İzmir ikincisi oldu. Ülkemizi uluslararası turnuvalarda da başarıyla temsil eden Coşkun Süer, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kuruluşlar Ligi’nde aldığı dereceyle Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandığını söyledi. Süer, gelecek yılki şampiyonalarda şeref kürsüsünün en üst basamağına çıkmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.


Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Fabrika yangını kısa sürede kontrol altına alındı

16 Ocak 2026 Cuma

Menderes’te yalıtım malzemesi üreten bir fabrikada yangın çıktı. İzmir İtfaiyesi, 13 araç ve 45 personelle yangına müdahale etti. Alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin hızlı müdahalesi yangının çevredeki diğer tesislere sıçramasını önledi.

Detaya Git

Atatürk, AASSM’de hasretle anıldı

16 Ocak 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İzmir Karabağlar Şubesi tarafından düzenlenen “Atatürk’e Hasret Şarkıları” adlı Türk sanat müziği konserine ev sahipliği yaptı.

Detaya Git

Dijital güzergahlardan gerçek toplu ulaşıma

16 Ocak 2026 Cuma

ESHOT hatlarını simülasyonla birebir kurgulayan “Osman Kaptan” lakaplı dijital içerik üreticisi Osman Ulaşan, ESHOT Genel Müdürlüğü’nün konuğu oldu.

Detaya Git

Ulaşımda tek bilet, büyük tasarruf

16 Ocak 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 90 dakika ücretsiz aktarma uygulaması sayesinde İzmirliler yolculuklarını 30 TL ile tamamlarken, kent genelinde yaklaşık 2 milyar lira cepte kaldı.

Detaya Git