- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Bayındır ve Torbalı’da gerçekleştirdiği arıtma, kanal, içme suyu yatırımlarıyla her iki yerleşim yerinin en önemli alt yapı sorunlarını çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, köyler ağırlıklı olmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. İZSU Genel Müdürlüğü, son olarak 40 – 50 yıl önce döşenmiş, eskiyen borular nedeniyle su sıkıntısı yaşayan Bayındır’ın Hasköy Mahallesi ve Elifli Köyü ile Torbalı’nın Aslanlar ve Taşkesik köylerine el attı. 1 milyon 148 bin liralık yatırımla bu yerleşimlerin içme suyu şebekeleri baştan sona yenilenecek. 300 günde tamamlanacak çalışmalar önümüzdeki ay başlayacak. Bayındır Hasköy Mahallesi’ne iletim hattı ile birlikte 5.8, Elifli Köyü’ne 7.5, Torbalı Aslanlar Köyü’ne 12, Taşkesik Köyü’ne 4.5 olmak üzere toplam 30 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu şebeke hattı döşeyecek. 4 yerleşim yeri, bu çalışmalar sonunda modern ve sağlıklı bir alt yapı ile kesintisiz suya kavuşacak.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Buca Cezaevi arsasının yarısı yeşil alan olacak
12 Aralık 2025 CumaBasın mensuplarının sorularına yanıt veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İller Bankası’nın mülkiyetindeki eski Buca Cezaevi arazisi ile ilgili önemli gelişmeleri paylaştı.
“Gururla, umutla ve kararlılıkla İzmir’in geleceğini inşa ediyoruz”
12 Aralık 2025 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Konak, Bayraklı ve Karabağlar ilçelerindeki toplam 3 milyar liralık altyapı yatırımlarının temeli törenle atıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Korosu "Sonbahar Şarkıları"yla yüreklere dokundu
12 Aralık 2025 CumaAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu, "Sonbahar Şarkıları" konseriyle İzmirliler ile buluştu.
Tugay: Hep beraber bir İzmir hikayesi yazacağız
12 Aralık 2025 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nin (APİKAM) ev sahipliği yaptığı “İzmir Fotoğrafhanesi-Görsel Hafızanın İnşası (1840-1922)” başlıklı sergiyi açtı.
