- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Şehir Tiyatroları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Soytarılar Okulu ile minik tiyatroseverler için ücretsiz sahnede olacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Soytarılar Okulu” adlı oyunu ücretsiz sahneleyecek. Friedrich Karl Waechter’in yazdığı, çevirmenliğini Yücel Erten’in yaptığı oyun eğitimi sadece monoton bir şekilde, bir kurallar bütünü olarak ele almanın dışında neşeli yöntemler de olduğunu mizahi bir dille hatırlatıyor. İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi’nde çocuklarla buluşacak oyunun davetiyeleri kultursanat.izmir.bel.tr web sitesinden alınabiliyor.
Soytarılar Okulu hakkında
Eğitimini üstlendiği dört küçük soytarıyı saygı, düzen ve disiplin içerisinde yetiştirmek isteyen Dr. Sinir’in dersleri hayal ettiği gibi devam etmez. Çünkü karşısındaki soytarılar kurallara aldırış etmez, yerlerinde duramaz, neşeli ve başına buyruktur. Tüm dersler bir curcuna içinde geçse de öğrenciler için her zaman ilginç bir şekilde başarıyla sonuçlanır. Oyunun yönetmen koltuğunda Burak Şentürk oturuyor. Müziğin enerjisi ise Selen Şeşen ve Deniz Gürzumar’ın imzasını taşıyor. Anıl Işık sahne tasarımına, Deniz Bilgili giysi tasarımlarına, İsmail Sağır ise ışık tasarımına hayat veriyor. Dramaturji sürecini Ege Kızık üstlenirken, sahnede Sonay Eren (Gülücük), Selen Şeşen (Çimdik), Melis Caba (Kuşkonmaz), Ferahi Aksavaş (Kartopu), Deniz Gürzumar (Dr. Sinir) ve Anıl Ayhan (Gözlükçü) izleyicinin karşısına çıkıyor.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Başkan Tugay: Geleceği bekleyen değil, geleceği planlayan ve inşa eden bir şehir olmak zorundayız
26 Kasım 2025 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nın (SECAP) ortak akılla güncellenmesi için düzenlenen çalıştayda, iklim krizi ile mücadelenin parolasını anlattı.
Başkan Tugay: İtfaiyecilik cesaret, sabır, fedakârlık ve umut mesleğidir
26 Kasım 2025 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, günlerdir sıkı eğitimlerle göreve hazırlanan yeni itfaiye memurlarının mezuniyet ve yemin törenine katıldı.
İzmir’den dünyaya, dünyadan İzmir’e: Buradayım, iyiyim
26 Kasım 2025 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde “Eşit İzmir Eşit Dünya” temalı uluslararası video konferans etkinliği düzenledi.
Başkan Tugay’dan Beydağ’a ova yolu müjdesi
26 Kasım 2025 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Beydağ’daki köyleri ziyaret ederek üreticiler ve halkla buluştu.
