Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

28° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

18
Mayıs

İZMİR BÜYÜKŞEHİR GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

TÜMÜ PAYLAŞ

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde, İzmir Büyükşehir Belediyesi takımı, Üsküdar Belediye Spor ile çıktığı şampiyonluk mücadelesinde ikinci oldu. Uzatma dakikalarında maçı 34-29 kazanan Üsküdar Belediyesi şampiyonluk kupasını alırken, maçı kaybetmelerine rağmen İzmir’in kızları da gönüllerin şampiyonu olarak 2’incilik kupasının sahibi.

Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan şampiyonluk maçının ilk yarısı 14-16 Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımının üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarının henüz 7. dakikasında Üsküdar kalecisinin kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasıyla üstünlük İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımına geçti. Takımın en önemli oyuncularından Serpil’in cezalı olması, Çiğdem ve Esin’in ise omuzlarındaki yırtık nedeniyle müsabakada yer almamalarına rağmen İzmir’in genç kızları büyük bir mücadele ile maçı son 30 saniyeye kadar 28-27 önde götürdü. Son saniyelerde elde edilen hücum şansında boş dönen İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı rakibinden bir gol yiyince maç da 28-28 beraberliğe geldi. Uzatma dakikalarında ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımının sahadaki en önemli oyuncularından biri olan Yasemin rakibine yaptığı faul sonrası ceza alınca eksik kalan İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, maçı  uzatma dakikalarında 29-34 kaybederek, Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’ni ikincilikle tamamladı.

Maç sonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımına ikincilik kupasını Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Aslan, Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımının şampiyonluk kupasını da Federasyon Başkanı Bilal Eyüboğlu verdi. 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber