- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yapay zekâ eğitim programı başlatıyor. Program ile gençlerin yazılım alanında kendilerini geliştirmeleri hedefleniyor. En az 500 kişi ile 3 hafta, haftada 2 gün, günde 3 saat toplamda 18 saat yapılacak yapay zekâ eğitim programı, gençlerin kariyerlerine daha iyi bir başlangıç yapmalarına yardımcı olmak adına planlandı. Eğitim için 2 Ekim ile 13 Ekim tarihleri arasında talepler toplanacak. 21 Ekim’de başlayacak yapay zekâ eğitim programı, 12 Kasım’a kadar devam edecek. Eğitimler 21-22 Ekim, 4-5 Kasım, 11-12 Kasım saat 14.00-17.00 saatleri arasında olacak. Başvurular bizizmir.com sitesinden alınacak.
Sertifika verilecek
Eğitime katılan gençler, iş hayatında başarılı olmak için gereken teknoloji ve inovasyon becerilerini kazanacak. Program işleyişi, çevrim içi olarak herkesin kolayca katılabileceği şekilde tasarlanacak. Katılımcılara, eğitim bitiminde Google işbirliğini belirten sertifika verilecek.
Hangi dersler olacak?
Haftada iki gün (cumartesi-pazar) 3 saat yapılacak eğitimlerde; “Yapay Zekaya Giriş-Yapay Zeka Nedir?-Makine Öğrenmesi (ML) vs Derin Öğrenme (DL)-Gelecekte Yapay Zeka”, “Veri Bilimi için Temel Python Programlama-Değişken Tanımlama ve Açıklanabilir Kod Yazma-Python’da Temel Veri Tipleri-Koşullu İfadeler & Döngüler-Fonksiyonlar-Kullanışlı Python Metotları”, “Veri Bilimi için Temel Python Kütüphaneleri & Veri Ön İşleme - NumPy – Pandas”, “Veri Bilimi için Temel Python Kütüphaneleri & Keşifsel Veri Analizi (EDA) - Pandas (Devamı) - Matplotlib & Seaborn 2”, “Makine Öğrenmesi 101-Regresyon vs Sınıflandırma vs Kümeleme Problemleri - Regresyon Temelleri - Feature Engineering (Özellik Mühendisliği)-Model Değerlendirme Ölçütleri”, “Makine Öğrenmesi 101 & Google Cloud Platform-Makine Öğrenmesi 101 (Devamı)-Google Cloud Platformda Yapay Zeka Uygulamaları” dersleri yer alacak.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Tugay’dan 1 Mayıs mesajı: Mücadele siyasetten geçer
1 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.
Konak Tünelleri’nde gerçeğini aratmayan deprem ve yangın tatbikatı
1 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının afet ve acil durumlara hazırlıklı olmasını sağlamak ve olası afetlerde doğru refleksler geliştirmelerini desteklemek amacıyla İzmir Ulaşım Merkezi Şube Müdürlüğü Konak Tüneller Yerleşkesi’nde bir deprem ve yangın tahliye tatbikatı gerçekleştirdi.
Olivtech’te tarımın geleceği ve markalaşma vizyonu ele alındı
1 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenen Olivtech Fuarı’nda düzenlenen panellerde; tarımda markalaşma, katma değerli üretim, gıdada kalite ve genç girişimciliğin sektöre yön veren rolü kapsamlı şekilde değerlendirildi.
İzmir’in bağcılık mirası için yeni adım: Bağ Yolu tanıtıldı
1 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen “İzmir Bağ Yolu”, İZFAŞ tarafından Fuar İzmir’de düzenlenen Olivtech – 12. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı kapsamında gerçekleştirilen program ile tanıtıldı.
