- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından İZELMAN A.Ş. yaptığı hizmetler kadar, sosyal çalışmalarıyla da örnek oluyor. Son olarak bir yardım fonu oluşturmayı kararlaştıran İZELMAN personeli, engellilere, yoksul öğrencilere, şehit ailelerine ve lösemili ve otistik çocuklara destek olacak. 6 bine yakın çalışanıyla kentin en büyük kuruluşlarından İZELMAN, toplumsal duyarlılıkta da öncü olmayı sürdürüyor. İZELMAN Genel Müdürü Zeki Babaoğlu’nun önerisiyle, her ay maaşlarının bir bölümünü oluşturulan yardım fonuna aktarmayı kararlaştıran şirket personeli, engellilere tekerlekli sandalye, işitme engellilere cihaz alınması, lösemili ve otistik çocuklar ve şehit ailelerine yardım yapılması, yoksul öğrencilerin eğitim masraflarının karşılanması gibi sosyal destek projelerine imza atacak.
Oluşturulacak yardım fonunda biriken paranın değerlendirilmesi amacıyla bir komisyon kurulacak. Komisyonda İZELMAN’dan, yetkili sendikadan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli kurumlarından temsilciler yer alacak. Oluşturulacak Yardım Fonu’nda her ay yaklaşık 18 bin YTL tutarında bir para toplanacağını belirten İZELMAN Genel Müdürü Zeki Babaoğlu, paranın komisyonun kararlaştıracağı hizmetlerde kullanılacağını açıkladı.
İZELMAN Ormanı oluşturuluyor
İZELMAN personelinin çok büyük bir aile olduğunu ve bu birlikten doğacak gücün kentin ve insanlığın yararına önemli hizmetler sunacağını kaydeden Zeki Babaoğlu, İZELMAN Ormanı adını verecekleri bir alanda ağaçlandırma yapılacağını söyledi. “Ailelerimizle, çocuklarımızla bu ormanda hep birlikte eğlenip, mutluluğumuzu paylaşacağız” diyen Babaoğlu, 2008 yılı içinde kan bağışı ve organ bağışı kampanyaları düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.
İZELMAN personelinden kesilecek aylık yardım miktarı şöyle:
Genel Müdür : 10 YTL
Genel Müdür Yardımcıları : 9 YTL
Müdürler : 8 YTL
Müdür Yardımcıları : 7 YTL
Şefler : 6 YTL
Şef Yardımcıları : 5 YTL
Diğer personel : 3 YTL
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Buca Cezaevi arsasının yarısı yeşil alan olacak
12 Aralık 2025 CumaBasın mensuplarının sorularına yanıt veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İller Bankası’nın mülkiyetindeki eski Buca Cezaevi arazisi ile ilgili önemli gelişmeleri paylaştı.
“Gururla, umutla ve kararlılıkla İzmir’in geleceğini inşa ediyoruz”
12 Aralık 2025 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Konak, Bayraklı ve Karabağlar ilçelerindeki toplam 3 milyar liralık altyapı yatırımlarının temeli törenle atıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Korosu "Sonbahar Şarkıları"yla yüreklere dokundu
12 Aralık 2025 CumaAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu, "Sonbahar Şarkıları" konseriyle İzmirliler ile buluştu.
Tugay: Hep beraber bir İzmir hikayesi yazacağız
12 Aralık 2025 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nin (APİKAM) ev sahipliği yaptığı “İzmir Fotoğrafhanesi-Görsel Hafızanın İnşası (1840-1922)” başlıklı sergiyi açtı.
