- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Haftanın ilk günü, 15 Ekim Pazartesi “Golden Horn Brass” grubunun konseri düzenlenecek. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri öğrenci 3 TL, tam 5 TL’den AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek. 2 trompet, trombon ve tubadan oluşan grup, 2004 yılından beri müzik yolculuğuna devam ediyor.
17 Ekim Çarşamba günü “Madımak” grubu İzmirlilerle buluşacak. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri öğrenci 5 TL, tam ise 10 TL’den AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek. Konserde Cengiz Özdemir (Piyano), Eylem Pelit (Bas), Volkan Kaplan (Bağlama), Çağdaş Oruç (Saksafon) ve Volkan Öktem (Davul) sahne alacak.
18 Ekim Perşembe akşamı ünlü Azeri sanatçı “Samir Mirzayev”in piyano resitali düzenlenecek. Saat 20.00’de başlayacak olan konserin biletleri öğrenci 3 TL, tam 5 TL’den AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek.
Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 18 Ekim’de bir de resim sergisine ev sahipliği yapacak. Şölen Kipöz’ün “Kavramsal moda tasarımı sergisi”, “Ahimsa ile giysilere ikinci bir yaşam olanağı” ismiyle 12 Kasım’a kadar İzmirlilerin ziyaretine açık kalacak. Yaşayan varlıkları incitmeme erdemi ve her türlü yaşam şeklinin kabulüne kendini adama felsefesi anlamına gelen “Ahimsa”, kavramsal moda tasarımı konusunda Türkiye’nin ilk sergisi olma özelliğini taşıyor. Sergi, “sürdürülebilir” ve “ekolojik” tasarımlarıyla ilgi çekiyor.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Buca Cezaevi arsasının yarısı yeşil alan olacak
12 Aralık 2025 CumaBasın mensuplarının sorularına yanıt veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İller Bankası’nın mülkiyetindeki eski Buca Cezaevi arazisi ile ilgili önemli gelişmeleri paylaştı.
“Gururla, umutla ve kararlılıkla İzmir’in geleceğini inşa ediyoruz”
12 Aralık 2025 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Konak, Bayraklı ve Karabağlar ilçelerindeki toplam 3 milyar liralık altyapı yatırımlarının temeli törenle atıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Korosu "Sonbahar Şarkıları"yla yüreklere dokundu
12 Aralık 2025 CumaAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu, "Sonbahar Şarkıları" konseriyle İzmirliler ile buluştu.
Tugay: Hep beraber bir İzmir hikayesi yazacağız
12 Aralık 2025 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nin (APİKAM) ev sahipliği yaptığı “İzmir Fotoğrafhanesi-Görsel Hafızanın İnşası (1840-1922)” başlıklı sergiyi açtı.
