- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sporu kentin dört bir yanına yayma amacıyla “Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla düzenlediği 3x3 Streetball İzmir Cup 2025, kadınlar, genç erkekler ve büyük erkekler olmak üzere üç farklı kategoride düzenlendi. Spor ve eğlencenin buluştuğu 3x3 Streetball İzmir Cup 2025 hem katılımcılara hem de izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Turnuvanın final karşılaşmalarında ise büyük çekişme yaşandı. Kadınlar kategorisinde Düdükspor birinci, Çança ikinci, Relax Olucan Baba ise üçüncü oldu. Genç erkeklerde birincilik Veteranlar takımının olurken Baydatlar ikinci, Kommans ise üçüncü oldu. Büyük erkeklerde ise birinciliği L’Appetito elde ederken Ne Alakası Var ikinci, New Eternal üçüncü oldu.
Kupa ve madalyalar dağıtıldı
Büyük erkekler kategorisinin kupa ve madalyalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Berkhan Alptekin takdim etti. Kadınlar kategorisinin birincilik ödülünü Spor Çalışmaları Şube Müdürü Gürcan Temizel, genç erkeklerde ise kupayı Spor Tesisleri Bakım, Onarım Şube Müdürü Veli İnan Konca sundu. Ayrıca, Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Faysal Aydemir ile Türkiye Basketbol Federasyonu Müsabaka Gözlemcisi Bülent Melih Seçkin de dereceye giren takımlara madalya takdim ederek sporcuların sevincine ortak oldu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Başkan Tugay: İzmir’de arkeoloji ve gastronomiyi birleştirmemiz lazım
1 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 12. Uluslararası Urla Enginar Festivali’nin açılışını yaptı. Renkli bir kortejle başlayan festivalde Urla sokakları sanat ve gastronomiyle doldu taştı. Başkan Tugay, kent turizmi için arkeoloji ve gastronomiyi birleştirme çağrısı yaptı.
Tugay’dan 1 Mayıs mesajı: Mücadele siyasetten geçer
1 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.
Konak Tünelleri’nde gerçeğini aratmayan deprem ve yangın tatbikatı
1 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının afet ve acil durumlara hazırlıklı olmasını sağlamak ve olası afetlerde doğru refleksler geliştirmelerini desteklemek amacıyla İzmir Ulaşım Merkezi Şube Müdürlüğü Konak Tüneller Yerleşkesi’nde bir deprem ve yangın tahliye tatbikatı gerçekleştirdi.
Olivtech’te tarımın geleceği ve markalaşma vizyonu ele alındı
1 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenen Olivtech Fuarı’nda düzenlenen panellerde; tarımda markalaşma, katma değerli üretim, gıdada kalite ve genç girişimciliğin sektöre yön veren rolü kapsamlı şekilde değerlendirildi.
