- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 27. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği, muhteşem bir 23 Nisan kortejine sahne oldu. Bini aşkın İzmirli ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söyleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık ve eşi Deniz Işık korteje katılarak İzmirlilerle bayramlaştı. Kortejin en önünde ise 23 Nisan'da Gaziemir Belediye Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı makamına temsilen oturan Ege Kayaklı ile Duru Naz Karaboğa yer aldı. Renkli görüntülerin oluştuğu kortejle Gaziemir sokakları gelincik tarlasını andırdı.
Görsel şölen yaşandı
Korteje katılan yurttaşlar, Türkan Saylan Caddesi’nden Festival Alanı'na bandonun çaldığı marşlar eşliğinde yürüdü. Gaziemirli yurttaşlar da evlerinin balkonundan ellerindeki Türk bayraklarıyla korteje destek verdi. Başkan Tugay kortej boyunca çocuklarla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi, İzmirli yurttaşlarla selamlaştı. 23 Nisan coşkusu Festival Alanı’nda devam etti. Ersin Show'un yer aldığı sahne etkinliğinde marşlar söylendi, "Hak, hukuk, adalet" sloganları atıldı. Telefon ışıkları ile tam bir görsel şölen yaşanırken çocuklara bu bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıldı.
Gökçe rüzgarı
19 Nisan'da başlayan şenlik kapsamında hafta boyunca halk dansları gösterileri, müzikaller, konserler ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şenlik, Gökçe konseri ile final yaptı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Başkan Tugay: Geleceği bekleyen değil, geleceği planlayan ve inşa eden bir şehir olmak zorundayız
26 Kasım 2025 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nın (SECAP) ortak akılla güncellenmesi için düzenlenen çalıştayda, iklim krizi ile mücadelenin parolasını anlattı.
Başkan Tugay: İtfaiyecilik cesaret, sabır, fedakârlık ve umut mesleğidir
26 Kasım 2025 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, günlerdir sıkı eğitimlerle göreve hazırlanan yeni itfaiye memurlarının mezuniyet ve yemin törenine katıldı.
İzmir’den dünyaya, dünyadan İzmir’e: Buradayım, iyiyim
26 Kasım 2025 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde “Eşit İzmir Eşit Dünya” temalı uluslararası video konferans etkinliği düzenledi.
Başkan Tugay’dan Beydağ’a ova yolu müjdesi
26 Kasım 2025 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Beydağ’daki köyleri ziyaret ederek üreticiler ve halkla buluştu.
