Kapat

Haberler

Şehitler Caddesi trafik akışında değişiklik

Aa
12 Ekim 2016 Çarşamba
Yeni metro araçları için Halkapınar’da yapılacak yeraltı depoloma tesisi inşaat çalışmaları nedeniyle, Cumartesi gününden itibaren bölgedeki trafik akışında değişiklik yapılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Şube Müdürlüğü,  satın alınan 95 adet metro aracı için gerekli olan Halkapınar Yeraltı Depolama Tesisi’nin devam eden yapım çalışmaları nedeniyle, Atatürk Spor Kompleksi önündeki Şehitler Caddesi’nde trafik akışında değişiklik yapılacağını duyurdu.

15 Ekim Cumartesi gününden itibaren, Şehitler Caddesi üzerinde Fatih Caddesi ile 1. Sanayi Sitesi girişi arasındaki bölgede, diyafram duvar imalatları için kazı çalışması başlatılacak. Bu çalışmanın emniyetli bir şekilde yapılabilmesi için de Şehitler Caddesi trafiğe kapatılarak, Bornova istikameti gidiş yönündeki trafik akışı 2823 Sokak üzerinden çift yönlü olarak düzenlenecek. Alsancak istikameti gidiş yönü üzerinde ise trafik akışı ise 2823 Sokak üzerinde 1 şerit ve Şehitler Caddesi üzerinde 1 şerit ile toplam 2 şerit olarak yeniden düzenlenecek.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Başkan Tugay’dan mülkiyet hakkı vurgusu

14 Nisan 2026 Salı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın Meslek Fabrikası’na el koyma girişimine karşı başlattığı nöbete destek büyüyor.

Detaya Git

İYİ Parti'den “Ata Mirası” nöbetine destek

14 Nisan 2026 Salı

Mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Meslek Fabrikası'na el koyma girişimine karşı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın başlattığı Meslek Fabrikası nöbetine İYİ Partili siyasetçilerden destek geldi.

Detaya Git

Gençlerden doğaltaşa “dekoratif” dokunuş

14 Nisan 2026 Salı

Doğaltaş sektörünün kalbinin attığı Marble İzmir – 31. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda, bu yıl 8. kez düzenlenen Uluslararası Değişik Doğaltaş Tasarım Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Detaya Git

İzmir Körfezi’nde 10. kez dış kaynaklı kirlilik tespit edildi

14 Nisan 2026 Salı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Körfezi’nde dron desteğiyle yapılan rutin tarama faaliyetleri kapsamında kasım ayından bu yana 10. kez dış kaynaklı kirlilik tespit edildi. Bayraklı’da deniz yüzeyinde dış kaynaklı atık maddeler görüntülendi.

Detaya Git