Mayıs

Kırmızı Kadraj’a Zeki Demirkubuz konuk oluyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen ve İzmirli sinemaseverler tarafından büyük ilgi gören Kırmızı Kadraj etkinliği 17 Mayıs’ta yönetmen ve senarist Zeki Demirkubuz’u ağırlıyor.

İzmir Sinema Ofisi, Renk Sineması ve İstinyeArt, sinema tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunmak için bir araya geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Kırmızı Kadraj etkinliğinde, Zeki Demirkubuz yönetmenliğindeki “Hayat” filminin gösterimi 17 Mayıs Cuma günü saat 15.00’te İstinyepark Renk Sineması’nda Salon 6’da yapılacak. Ardından İstinyeArt %100 Performans Arena'da saat 19.00'da düzenlenecek söyleşide Zeki Demirkubuz, sinema tutkunlarıyla bir araya gelecek. Etkinliğe katılım ücretsiz.

Yüzlerce sinemasevere ulaşıldı
Kırmızı Kadraj etkinliğiyle 2011 yılından beri yaz dönemi hariç her ay sinema ile ilgili bir sektör profesyoneli İzmir’de ağırlanıyor.  2011’den bugüne dek toplam 27 Kırmızı Kadraj etkinliği düzenlendi ve bu etkinliklerle yüzlerce sinemasevere ulaşıldı.