- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Toplu taşımacılıkta yaptığı yeniliklerle sadece Türkiye'de değil dünyaya da örnek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni hayata geçirdiği uygulamasıyla yolculara büyük kolaylık sağlıyor. İzmirliler tarafından büyük beğeni toplayan 90 dakika içinde ikinci ve daha sonraki binişlerin ücretsiz olduğu uygulaması kapsamında hayata geçirilen yeni uygulama, ücretsiz binişin gerçekleştirileceği süreyi gösteriyor. "Kentkart"larını toplu ulaşım araçlarındaki (otobüs, vapur, metro, banliyö) validatöre (kart okuyucu) okutan yolcular, ekranında 90 dakika aktarma sürelerinden ne kadar dakika kaldığı bilgisini görebiliyor. Sorgulama için kullanılmayacak olan uygulamada, binişten sonraki dakikaların görülerek bir sonraki yolculuk için geçecek sürenin bildirilmesi esas alındı. Yeni uygulama, vatandaşlar tarafından çok beğenildi.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Ferdi Zeyrek’in adı, gençlik merkezinde yaşayacak
3 Nisan 2026 CumaKonak Belediyesi Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın katıldığı törenle açıldı.
Romanlar için yeni dönem: İzmir’de güçlü iş birliği
3 Nisan 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan İzmir Roman Yurttaş Meclisi üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Başkan Dr. Cemil Tugay, Roman yurttaşların karar alma süreçlerine katılımlarını güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.
Başkan Tugay: Hep beraber İzmir’e hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz
3 Nisan 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, TÜM BEL-SEN İzmir Şubesi ile 6 bin 173 memur ve sözleşmeli memuru kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı.
İzmir’in Fransa şehirleriyle bağı güçleniyor
3 Nisan 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont, İstanbul Başkonsolosu Nadia Fanton ve Fransa Kalkınma Ajansı Ülke Direktörü Xavier Muron’u konuk etti.
