- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “gençlik ve spor başkenti” hedefi doğrultusunda atılan adımlar her geçen gün büyüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından fırsat eşitliği ilkesi gözetilerek “Gençler İzmir'i Geziyor” projesi kapsamında 18-30 yaş arası üniversite öğrencilerine yönelik kültür gezileri başlatıldı.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Gençler İzmir'i Geziyor” projesinde ilk gezi Selçuk’a yapıldı. Kente yeni gelen gençlerin İzmir'i tanıması için ücretsiz olarak düzenlenen gezilerin ilk adresi Efes ve Şirince oldu. Rehber eşliğindeki geziye katılan Genç İzmir üyesi gençler turda Efes Antik Kenti, Şirince Köyü ve Meryem Ana Evi’ni ziyaret etti.
Başvurular devam ediyor
Geziler 3-17-24 Kasım tarihlerinde yine Efes ve Şirince’de, 9 Kasım’da Bergama Pergamon Antik Kenti, Akropol, Kızıl Avlu, Asklepion ve Bergama Müzesi’nde, 7-13-21 ve 28 Kasım’da Tarihi Asansör, Konak Meydanı, Hisar Camii, Kızlar Ağası Hanı Kervansarayı ve Agora Antik Kenti’nde gerçekleşecek. Kent turları için başvurular gencizmir.com adresinden yapılabiliyor.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
“Kamu reformu, sorunların çözülmesi için şart”
4 Nisan 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu olumsuz koşullara değinerek, “Kamu reformu olmadan sorunlar düzelmez. Denetim tarafsız ve adil olmalı, devlet çağdaş yönetim anlayışına dönmeli" dedi.
İzmir’de konut krizine neşter
4 Nisan 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Menemen’de 3 bin 100 konutluk projede peşinatı yüzde 20’den yüzde 10’a düşürdü. 19 bin liradan başlayan taksitlerle “ev sahibi olmak hayal değil” dedi.
Doğaltaşın kalbi İzmir’de atacak: Marble için hazırlıklar başladı
4 Nisan 2026 Cumartesi14–17 Nisan 2026 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek Marble İzmir - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı için kurulum süreci başladı.
İzmir’in deniz savunma mirası dijital sergide
4 Nisan 2026 Cumartesi“Dijital Hafıza: İzmir’in 3 Deniz Kalesi” başlıklı sergi ve panel, 7 Nisan Salı günü Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM)’da 15.00-18.30 saatleri arasında düzenlenecek.
