- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
94’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında bu kez ünlü sanatçı Yıldız Tilbe sahne aldı. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği sanatçıyı dinleyenler arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay da vardı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay ile 94’üncü İEF kapsamında, çim konserlerinde sahne alan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’yi dinledi. Binlerce İzmirlinin akın ettiği fuarda konsere de büyük ilgi vardı. Tugay çifti Yıldız Tilbe’nin sevilen şarkılarına eşlik etti. Konsere katılanlar da cep telefonları ile çekim yaparak o anları ölümsüzleştirdi. Yıldız Tilbe hayranları, dansıyla göz dolduran sanatçıya hep bir ağızdan eşik etti.
Daha çok dans etmek istediğini ancak yaşlandığını söyleyen Tilbe, “Ne güzel görünüyorsunuz. Maşallah size. Ben nasıl görünüyorum? Güzel görünüyor muyum? Hepinize çok teşekkür ediyorum. Canım İzmir. İzmir’i çok seviyorum. Aslan memleketim. Gönlümün yâri İzmir” dedi.
Dillerden düşmeyen parçalarını İzmirliler için seslendiren Tilbe’nin konseri unutulmaz anlar yaşattı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Otizm için tek yürek
1 Nisan 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark Tenis Spor Kulübü ve KEDİ Otizm Derneği iş birliğiyle, Kültürpark Tenis Spor Kulübü Korosu tarafından Otizme Farkındalık Konseri düzenlendi.
“Körfez Dedektifleri” ile denizde eğlenceli öğrenme
1 Nisan 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin denizcilik iştiraki İZDENİZ, Sıcakken Tiyatrosu iş birliğiyle çocuklara yönelik çevre temalı özel bir etkinlik düzenliyor. “Körfez Dedektifleri” adlı müzikli ve interaktif çocuk oyunu, nisan ayında tarihi Bergama Vapuru’nda minik izleyicilerle buluşacak.
İzmir’in kütüphaneleri gençlere “iyi geldi”
1 Nisan 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin farklı noktalarına yayılan kütüphaneleri her yaş grubundan ziyaretçiyle dolup taşıyor.
Engelli gençler, iş hayatına hazırlanıyor
1 Nisan 2026 ÇarşambaTürkiye’de ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Destekli İstihdam Ofisi, engelli bireyleri İŞ-İN Programı ile iş hayatına hazırlıyor. İletişimden özgeçmiş hazırlamaya uzanan eğitimlerle desteklenen katılımcılar, çalışma yaşamına sağlam adımlarla giriyor.
