Kapat

Haberler

Büyükşehir, Konak’ta yeni hizmet binası kuruyor

Aa
21 Şubat 2019 Perşembe
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası kuruyor.  23 milyon liraya mal olacak kompleks, Belediye'nin 8 farklı birimini barındıracak.

Hizmet kalitesi ve hızını artırmak için yeni yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir daire başkanlığıyla 7 müdürlüğü Konak ilçesi Zeytinlik bölgesinde kuracağı yeni  hizmet binasında konuşlandıracak. Güney Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi üzerinde 23 milyon 250 bin liraya kurulacak binanın kazık ve ankraj imalatları ile zemin kat döşeme kalıbı tamamlandı.
Demir imalatları devam eden yeni hizmet binasındaki çalışmaları inceleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe,  Defin İşleri Şube Müdürlüğü, Mezbaha Şube Müdürlüğü, Veteriner işleri Şube Müdürlüğü, Katı Atık Şube Müdürlüğü, İnşaat Atıkları Şube Müdürlüğü,  Sağlıklı Kentler Proje Koordinatörlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü, Gıda Kontrol ve Laboratuvar Şube müdürlüklerine ait ofisler, analiz laboratuvarları ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nin yer alacağı komplekste ayrıca 85 araçlık kapalı, 18 araçlık açık otopark, 29 adet morg ünitesi ve 40 kişilik personel yemekhanesinin bulunacağını söyledi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki yeni hizmet binası, yıl sonuna kadar tamamlanacak.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

“Kamu reformu, sorunların çözülmesi için şart”

4 Nisan 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu olumsuz koşullara değinerek, “Kamu reformu olmadan sorunlar düzelmez. Denetim tarafsız ve adil olmalı, devlet çağdaş yönetim anlayışına dönmeli" dedi.

Detaya Git

İzmir’de konut krizine neşter

4 Nisan 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Menemen’de 3 bin 100 konutluk projede peşinatı yüzde 20’den yüzde 10’a düşürdü. 19 bin liradan başlayan taksitlerle “ev sahibi olmak hayal değil” dedi.

Detaya Git

Doğaltaşın kalbi İzmir’de atacak: Marble için hazırlıklar başladı

4 Nisan 2026 Cumartesi

14–17 Nisan 2026 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek Marble İzmir - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı için kurulum süreci başladı.

Detaya Git

İzmir’in deniz savunma mirası dijital sergide

4 Nisan 2026 Cumartesi

“Dijital Hafıza: İzmir’in 3 Deniz Kalesi” başlıklı sergi ve panel, 7 Nisan Salı günü Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM)’da 15.00-18.30 saatleri arasında düzenlenecek.

Detaya Git