- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Konak’taki Anadolu Birliği Derneği’nin genel merkezini ziyaret etti. Başkan Soyer’i Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koçali Al ile dernek üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Başkan Tunç Soyer, “Dünyanın en güzel memleketlerinden birinde yaşıyoruz. Sahip olduğumuz yer altı kaynakları, tarihsel zenginlikler, arkamızdaki o muazzam kadim kültür, iklim… Nereden bakarsanız bakın olağanüstü güzel bir memlekette yaşıyoruz. Ancak bu toprakların bize sunduğu potansiyelle uyumlu bir yaşam sürmüyoruz. Bu hazmedemediğimiz bir şey. Daha iyisi mümkün, bunu biliyoruz” dedi.
Birlik ve beraberlik vurgusu
Başkan Soyer konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinerek şunları söyledi: “Çocuklarımızın bu memleketten gitmek istemediği bir yaşamı inşa etmek zorundayız. Bunun da tek bir yolu var; el ele vermek. Bizi birbirimize bağlayan bağları kuvvetlendirmemiz, onları daha çok ortaya çıkarmamız lazım. Anadolu Birliği Derneği işte tam da bunu yapıyor. Anadolu’nun her yerinden, farklı kültürlerden, şehirlerden gelen bütün o birlikteliği burada sağlamaya çalışıyor. O nedenle verdiğiniz emek çok değerli, kıymetli. Bundan sonra çok daha fazla hizmet üreteceğimiz bir döneme giriyoruz. O nedenle sizlerle daha sıkı bir temas içerisinde olmak istiyoruz.”
“Kentin yüzünü Avrupa’ya çevirmeliyiz”
Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koçali Al da kentin kalkınması için çalıştıklarını söyleyerek “Başka gidecek bir yerimiz yok. Bu kentin yüzünü Avrupa’ya, yani Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği medeniyetlere doğru çevirmek zorundayız. O zaman ekonomi, turizm, tarım, hayvancılık dört dörtlük olur” diye konuştu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Başkan Tugay: Birlik ve emekle başaracağız
22 Şubat 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği iftar programı ramazanın dördüncü gününde Tire’de gerçekleştirildi.
Tugay: Türkiye'ye umut olacağız
22 Şubat 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Halk TV’de Serhan Asker’in sunduğu Görkemli Hatıralar programına konuk oldu.
Selçuk’ta mağarada 9 saatlik kurtarma seferberliği
22 Şubat 2026 Pazarİzmir’in Selçuk ilçesindeki Sütini Mağarası’nda düzenlenen eğitim etkinliği sırasında yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek yaralanan 26 yaşındaki üniversite öğrencisi, 9 saat süren zorlu çalışmanın ardından kurtarıldı.
Garajlar dijitalleşiyor
22 Şubat 2026 PazarESHOT Genel Müdürlüğü, Garaj Yönetim Sistemi ile otobüs parklanmasını dijital altyapıya taşıdı. Gaziemir Beyazevler’de kurulan yeni garajda ilk kez hayata geçirilen uygulama sayesinde araç yerleşimi sistemli hale getirilirken, operasyonel verimlilik ve zaman tasarrufu hedefleniyor.
