Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

17
Ağustos

BAŞKAN AZİZ KOCAOĞLU:

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, kentte yaşayan ve Göztepe’ye yıllarını vermiş insanların yer aldığı oluşuma destek verdiklerini açıklayan Başkan Aziz Kocaoğlu net konuştu: “İrade beyan ediyoruz. Diyoruz ki, Göztepe Kulübü’nün sağlıklı yapılanması için, ihaleyi İzmir oluşumu kazanmalıdır.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışa çıkarılan Göztepe’nin, ancak “İzmir’de yaşayan ve camiaya gönül vermiş insanların” yer aldığı oluşumla ayağa kalkabileceğini açıkladı.

Kulübün eski başkanlardan ve İzmir Gücü Spor Vakfı Başkanı (İZVAK) Levent Ürkmez'in önderliğinde bir araya gelen Göztepe Kurtuluş Platformu Derneği, Göztepe’ye Hizmet Derneği, Yalı Derneği, Göztepe Altyapı Yaşatma ve Oluşturma Derneği ile Efsane Kadro'yu, tarihi kulübü yeniden ayağa kaldırabilecek ve camiayı toparlayabilecek güçte bir oluşum olarak gördüklerini kaydeden Başkan Aziz Kocaoğlu şöyle devam etti:

Göztepe, başarılarla dolu geçmişi ve Avrupa kupalarındaki üstün performansı ile Türkiye’nin en güzide takımlarından birisidir. Son yıllarda başından geçen birkaç olumsuz olay, Göztepe’yi bugünkü durumuna getirmiştir. Ancak bugün itibariyle yapılması gereken, yarına yönelik çözüm üretmek ve İzmir olarak mantıklı, ayakları yere basan grupların arkasında durmaktır. TMSF’ye dün itibariyle verilen tekliflerin ardından, Pazartesi günü zarflar açıldıktan sonra, Göztepe açık artırmayla satılacak.

Biz de bu süreçte, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, bu kentte yaşayan ve Göztepe’ye yıllarını vermiş insanların yer aldığı oluşuma destek veriyoruz. Göztepe’nin ancak bu oluşumla tekrar ayağa kalkabileceğine ve camianın toparlanacağına inanıyoruz. Göztepe Kulübü’nün bu oluşumda kalması için elimizden gelen desteği veriyoruz. Ve bu desteğimizi sürdüreceğiz.
Kentimizin, İzmirliler’in ve sarı-kırmızılı renklere gönül vermiş taraftarların da, Pazartesi günkü ihalenin bu grupta kalmasını canı gönülden dilediğine inanıyoruz. İzmir’de yaşamayan, bu kentle organik bağı olmayan kişilerin Göztepe’yi alması, kanaatimizce sıkıntı yaratacaktır. Biz burada irade beyan ediyoruz.
Diyoruz ki, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, Göztepe Kulübü’nün sağlıklı yapılanması için, ihaleyi İzmir oluşumunun kazanmasını istiyoruz. Dileğimiz, isteğimiz bu doğrultuda. Çünkü Göztepe kulübünün artık kaybetmeye tahammülü kalmamıştır. İzmir, Göztepe gibi çok önemli bir markasına sahip çıkmalıdır. Bizim yaptığımız da budur.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber