Kapat

Haberler

2. Çocuk Filmleri Şenliği başlıyor

Aa
12 Ocak 2022 Çarşamba
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında ikinci kez düzenlediği Çocuk Filmleri Şenliği İzmir’in 30 ilçesinde çocukların ara tatilini renklendirecek. Şenlik kapsamında “Küçük Ayak” ve “6 Süper Kahraman” adlı animasyon filmleri ücretsiz gösterilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “çocuk dostu kent” vizyonu doğrultusunda başlatılan Çocuk Filmleri Şenliği’nin ikincisi 24 Ocak-6 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak. Çocukların ara tatilinde karne hediyesi olarak planlanan şenlik kapsamında Kiraz’dan Torbalı’ya Beydağ’dan Bayındır’a İzmir’in 30 ilçesinde film gösterimi yapılacak.

Şenlik kapsamında 2018 yapımı Küçük Ayak ve 2014 yapımı 6 Süper Kahraman adlı animasyon filmleri gösterilecek. Filmler 12.00 ve 14.30 saatlerinde iki seans olarak izlenebilecek. İlçe ilçe gösterim tarihleri için “kultursanat.izmir.bel.tr” ve “www.izmir.art” adresleri ziyaret edilebilir.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

İzmir’de iklim dayanıklılığı güçleniyor

22 Nisan 2026 Çarşamba

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Zurich Sigorta Grubu Türkiye, Z Zurich Foundation ve Sürdürülebilir Kentler Birliği (ICLEI) iş birliğiyle yürütülen Toplumlar için İklim Dayanıklılığı Projesi’nin tanıtım toplantısı Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapıldı.

Detaya Git

Adnan Saygun genç virtüözü ağırladı

22 Nisan 2026 Çarşamba

18 yaşındaki genç virtüöz Eren Düzenli AASSM’de sahne aldığı piyano resitaliyle izleyenleri büyüledi. Ulusal ve uluslararası başarılarıyla dikkat çeken sanatçı, İzmirlilere unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı.

Detaya Git

İZKİTAP öğrencilerin buluşma noktası oldu

22 Nisan 2026 Çarşamba

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TACT Fuarcılık iş birliğiyle Kültürpark’ta düzenlenen İZKİTAP - 7. İzmir Kitap Fuarı, yetişkinler kadar öğrencilerin de yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Detaya Git

Başkan Tugay teşekkür turuna Balçova’da devam etti

22 Nisan 2026 Çarşamba

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından el konulan Meslek Fabrikası'na yönelik başlattığı nöbette kendisine destek veren ilçe belediyeleri ile CHP örgütüne teşekkür turuna Balçova ile devam etti.

Detaya Git