Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

16° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Gönlünüzce Bisiklet Kullanın

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

 
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin bisiklet kullanma alışkanlığı kazanması ve kent içinde bisiklet kullanımın yaygınlaştırılması için hayata geçirdiği '' Bisiklet Bizden, Gezmesi Sizden'' projesi kapsamında bisiklet severlere haftaiçi ve cumartesi günü olmak üzere '' ücretsiz bisiklet ve kask '' kullandırıyor.

Bisiklet kullanma spor faaliyeti için; Hafta içi her gün sabah 07:00'den  akşam 22:30'a kadar, cumartesi günü ise sabah 07:00'dan akşam 17:30 'a kadar hizmetimiz devam etmektedir. Pazar günü tesisimiz kapalıdır.

Kullanılabilen bisikletler için, Bostanlı Rekreasyon Alanı Spor Tesisleri'nde özel bir park alanı oluşturuldu. Bisiklet tutkunları, kiraladıkları bisikletleri sadece Bostanlı Rekreasyon  alanı ile Doğal Yaşam Parkı arasındaki bisiklet yolunda kullanabiliyor. Kendi kimlikleri karşılığında ücretsiz olarak kullanılan bisikletlerden,  bir kişi günde en fazla 5 saat yararlanabilirken, katılımcıların 15 yaş ve üzerinde olması gerekiyor.