Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Elim Sende Projesi

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

İzmir Engelsiz Sanat Derneği yürütücülüğünde, “Farkındalık kazanımı eşliğinde, sosyal yaşama katkı sağlama projesi”dir. Projenin amacı, Çocuklardan başlayarak tüm kitle, kuruluş ve hatta kurumların, evrensel değerleri dikkate alarak, kendi alanlarına dair “Engellilik bağlamında kapsayıcı” ve sosyal kaygılardan arındıracak, yaşamın iyileşmesine destek sağlayacak, farkındalık kazanımı eşliğindeki, söylemlerini, fikirlerini ortaya koymalarına olanak sağlamayı ve bunların görünürlüğünü arttırmaktır.
Projenin ana hedef kitlesini ilköğretim birinci kademesinden başlayarak, lise ve üniversitelerde eğitim ve öğrenim görmekte olan gençler ile farklı sebeplerle eğitim sürecinde yer almayan gençler oluşturmaktadır. Projenin amacı, hedefleri ve hedef kitlesi ile bağlantısı göz önüne alınarak, çocukların ve gençlerin ailelerine, öğretmenlerine, okul idarecilerine, kamu görevlilerine de hedef kitle içinde yer verilebilir.
Projenin 2022-2023 Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için http://www.engelsizmir.org/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.