- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapılan Buca Metrosu'nun temel atma töreni şölen havasında geçti. Dövizleri, pankartları ve sloganlarıyla tören alanını hıncahınç dolduran onbinlerce İzmirli tören sonunda Anıl Piyancı ve Zeynep Bastık’ın şarkılarıyla coştu.
Temel atma töreninin ardından önce rap sanatçısı Anıl Piyancı sonra da Zeynep Bastık sahne aldı. Bastık büyüdüğü şehirde konser vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çok mutluyum. Harika bir kalabalık var. Çok güzel bir şey için buradayız” dedi. 14 Şubat'ın Sevgililer Günü olduğunu da hatırlatan Bastık, “Bugün sevgililer günü ama bence bir birini sevenler için her gün sevgililer günü. Buca Metrosu'nun temelinin atılması, Sevgililer Günü'nden daha anlamlı benim için” diye konuştu.
Soyer: "Bugün bizim bayramımız"
Bastık’ın seslendirdiği ilk üç şarkının ardından sahneye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Zeynep Bastık'a çiçek verdi. Soyer, “Bugün bizim bayramımızdı. Bu güzel bayramı en güzel şekilde kutlamak sizinle nasip oldu. Güzel İzmir. Güzel İzmir'in güzel insanları, hepinizi çok seviyorum. Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.
Soğuk havaya rağmen tören alanını terk etmeyen binlerce İzmirli, şarkılarını Bastık’la beraber söyledi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Buca Metrosu’nun temel atma törenindeki konuşması için lütfen tıklayınız.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Buca Metrosu’nun temel atma törenindeki konuşması için lütfen tıklayınız.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
İzmir’de konut krizine neşter
4 Nisan 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Menemen’de 3 bin 100 konutluk projede peşinatı yüzde 20’den yüzde 10’a düşürdü. 19 bin liradan başlayan taksitlerle “ev sahibi olmak hayal değil” dedi.
Doğaltaşın kalbi İzmir’de atacak: Marble için hazırlıklar başladı
4 Nisan 2026 Cumartesi14–17 Nisan 2026 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek Marble İzmir - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı için kurulum süreci başladı.
İzmir’in deniz savunma mirası dijital sergide
4 Nisan 2026 Cumartesi“Dijital Hafıza: İzmir’in 3 Deniz Kalesi” başlıklı sergi ve panel, 7 Nisan Salı günü Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM)’da 15.00-18.30 saatleri arasında düzenlenecek.
Barınaklardan 3 binin üzerinde hayvan sahiplendirildi
4 Nisan 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde bakımevlerinde bulunan sahipsiz hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması için yurttaşlara “satın alma, sahiplen” çağrısında bulundu.
