Kapat

Haberler

Tugay, mezunlarla pilav gününde buluştu

Aa
4 Mayıs 2026 Pazartesi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Atatürk Lisesi’nin 140. Geleneksel Pilav Günü’ne katıldı. Mezunlar ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Tugay. kazan başına geçerek pilav da kardı.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı'nın (İZALEV) düzenlediği 140. Geleneksel Pilav Günü’ne katıldı. Kurulan stantları gezerek öğrenciler ve mezunlarla bir araya gelen Başkan Tugay'a  İZALEV Başkanı İhsan Tutum da eşlik etti. Kazan başına geçerek pilav karan Tugay, ardından tarihi lisenin yemekhanesinde öğrenciler ve mezunlarla aynı sofrayı paylaştı. Tugay ayrıca, okulu sanal ortamda gezmeyi sağlayan bir proje geliştiren 10. sınıf öğrencisi Mehmet Kaan Cengiz ile görüştü, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisini izledi.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

İzmir’de Türk-İtalyan dostluk buluşması

10 Haziran 2026 Çarşamba

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İtalya Cumhuriyet Bayramı kapsamında Türkiye’nin İtalya Büyükelçisi Giuseppe Manzo ile bir araya geldi.

Detaya Git

UFI Avrupa Konferansı İzmir’de iz bıraktı

10 Haziran 2026 Çarşamba

İzmir, Küresel Fuarcılık Endüstrisi Birliği’nin (UFI) 101 yıllık tarihindeki en geniş katılımlı bölgesel konferansa ev sahipliği yaparak 36 ülkeden yaklaşık 400 sektör temsilcisini bir araya getirdi ve uluslararası fuarcılık alanındaki konumunu güçlendirdi.

Detaya Git

İzmir’de ortak yaşam alanlarında örnek dayanışma

10 Haziran 2026 Çarşamba

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Temiz Park” etkinliğinde gönüllüler, parkları atıklardan arındırırken çocuk oyun gruplarını da sirke ve arap sabunuyla temizledi. Çevre bilincini ve ortak yaşam alanlarını koruma kültürünü güçlendiren etkinlik, kentte örnek bir dayanışma sergiledi.

Detaya Git

Evdeki atıklar toprağa can oluyor

10 Haziran 2026 Çarşamba

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kompost seferberliğiyle mutfak atıkları yeniden toprağa kazandırılıyor. Dünya Çevre Günü etkinliğinde 7’den 70’e İzmirliler bokaşi yöntemiyle organik atıkları dönüştürmeyi uygulamalı öğrendi.

Detaya Git