Kapat

Haberler

Tugay: Çok çalışmamız gerekiyor

Aa
28 Şubat 2026 Cumartesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının onuncu gününde bereketli sofraları bu kez Ödemiş'te kurdu. Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi'nde binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenen iftarda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bizler Allah’a inanıyoruz, bize yardım edeceğine de inanıyoruz. Onun için dularımızı ediyoruz ama şunu da biliyoruz, sadece dua etmekle olmaz, çalışmamız, çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının bereketini her gün bir ilçede sürdürmeye devam ediyor. Ramazanın onuncu gününde bu kez sofralar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın katılımıyla Ödemiş'te kuruldu. Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan'ın ev sahipliğinde Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftarda Başkan Tugay'ı Bıçakçı Köyü'nden çocuklar karşıladı. Çocuklar Tugay'ı köye davet etti. Tugay da “Ramazan ayı bitsin geleceğim, sizi ziyaret edeceğim” dedi. İftara siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, Muharip Gaziler Derneği'nin Ödemiş Şubesi üyeleri gaziler ve vatandaşlar katıldı.   

Tugay: Bir bolluk bereket vesilesi olacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Sizlerle burada iftar açmak benim için büyük bir onur, büyük bir mutluluk. Biliyorum ki burada birlik, beraberlik içinde bu sofraların etrafında oturmamız, aynı duyguyu paylaşmamız, el açıp Allah’a şükretmemiz, dua etmemiz bir bolluk bereket vesilesi olacak. Ben diliyorum ki; o bereket, bolluk bütün ülkemizin, tüm İzmirli hemşehrilerimizin üzerine olsun. Bizler Allah’a inanıyoruz, onun bize yardım edeceğine de inanıyoruz. Onun için dualarımızı ediyoruz ama şunu da biliyoruz, sadece dua etmekle olmaz, çalışmamız, çok çalışmamız gerekiyor. Biz bu düşüncelerle yola çıktık, sizlerden aldığımız manevi güçle, o destekle yolumuz devam ediyoruz” dedi.  

Turan: Engelleri aşacağız
Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, “Sadece ramazanda ve iftar sofralarında değil, birlik beraberlik içinde Başkanımız Dr. Cemil Tugay ile çalışmalarımıza, hizmetlerimize devam ediyoruz. Kısıtlamalar, engellemeler ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz. Engelleri yok ederek çok daha fazlasını yapacağız” diye konuştu.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU

28 Şubat 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak hizmet binalarımız arasında yer alan Kültürpark’taki 2 numaralı holün çatısında, onarım çalışması yapılan alandan düşerek yaşamını yitiren Anıl Kazım Göçmenli için derin bir üzüntü içinde olduğumuzu kamuoyuyla paylaşırız.

Detaya Git

İzmir’in yollarında tam gaz asfalt seferberliği

28 Şubat 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Konak Gaziler Caddesi ve Bayraklı Postacılar Mahallesi'nde yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Detaya Git

125 bin ton malzeme çıkarıldı

28 Şubat 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılı başından bu yana Seferihisar, Urla, Karaburun, Çeşme ve Menderes ilçelerinin sahil kesimlerinde 228 kilometre dere temizliği gerçekleştirdi.

Detaya Git

Japonya - İzmir ilişkileri güçleniyor

28 Şubat 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Japonya’nın İstanbul Başkonsolosu Iwama Ryoji’yi makamında ağırladı.

Detaya Git