Kapat

Haberler

Pasaport İskelesi tadilata giriyor

Aa
18 Ekim 2020 Pazar
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, Pasaport İskelesi’ni tadilata alıyor. Gemi seferlerinin sorunsuz devam etmesi için Pasaport Mendireği içine yüzer iskele kuruldu.

Körfez içi yolculu gemi seferlerinin en yoğun noktalarından biri olan tarihi Pasaport Vapur İskelesi tadilata alınıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen çalışmalar kapsamında; iskele üzerindeki ahşap kaplamalar ve korkuluklar ile yürüyüş yolunun altındaki çelik konstrüksiyon yenilenecek.

Yüzer iskele kuruldu
Bakın ve onarım çalışmaları, İzmir Liman Başkanlığı nezdinde yürütülen izin prosedürlerinin tamamlanmasının ardından 19-25 Ekim haftası içinde başlayacak ve 75 gün sürecek. Bu süreçte yolcu gemileri, Pasaport Mendireği içinde, mevcut iskelenin yakınına kurulan yüzer iskeleyi kullanacak.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Karşıyaka Stadı için beklenen karar meclisten geçti

22 Mayıs 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin olağanüstü toplantısında Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadyumu projesiyle ilgili önemli bir karar alındı.

Detaya Git

“İş'te Nöroçeşitli Var”

22 Mayıs 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Destekli İstihdam Programı kapsamında düzenlenen “Destekli İstihdam Zirvesi: İş’te Nöroçeşitli Var” etkinliğinde, engelli bireylerin çalışma yaşamına katılımı ve kapsayıcı istihdam modelleri ele alındı.

Detaya Git

İzmir Kurban Bayramı’na hazır

22 Mayıs 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Kurban kesimleri için altı mezbaha, altı mobil kesim ünitesi ve beş kesim çadırında hizmet verilecek.

Detaya Git

AASSM’de koristler büyüledi

22 Mayıs 2026 Cuma

İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali, ilk gününde yoğun ilgi gördü. İlk günün heyecanı koristlerin gözlerinden okunurken, aileler de sevinçle sahneye çıkan çocukları-gençleri izledi.

Detaya Git