- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde, “Kadınların şiddet görmediği, hayattan koparılmadığı ve Kadınlar Günü’nün sadece eğlence için kutlandığı günler gelsin; bu değişimi hep birlikte güç birliğiyle sağlayalım” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay, İzmir Azerbaycan Derneği’nin (İZAZDER) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Etkinlik, İZAZDER Kadınlar Komitesi Başkanı Terlan Akçay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Tugay, “Bu anlamlı günde bir arada olmak çok değerli. Diliyorum ki kadınlar hayattan koparılmasın, psikolojik ve fiziki şiddet görmesin; Kadınlar Günü sadece eğlence için kutlanan bir gün haline gelsin. Bu değişimi hep birlikte, güç birliğiyle sağlayalım” dedi. Akçay, tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayarak Öznur Tugay’a Azerbaycan’a özgü bir örtü hediye etti; Tugay da Akçay’a nazar boncuğu verdi.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Rol model oldular başarı hikayelerini paylaştılar
9 Mart 2026 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Cesaretin Adı: Kadın Zirvesi-103 Yıllık Cesaret” programı kapsamındaki panellerde konuşan başarılı kadınlar, hikayeleriyle esin kaynağı oluşturdu.
Kadınlar İzmir’den ses verdi
9 Mart 2026 Pazartesiİzmir’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen “Cesaretin Adı: Kadın – 103 Yıllık Cesaret” zirvesi, iş dünyasından akademiye pek çok ismi bir araya getirdi.
Türkiye'nin bilim kahramanları Fuar İzmir'de yarıştı
9 Mart 2026 PazartesiDünyanın en büyük gençlik ve çocuk organizasyonları arasında yer alan ve Türkiye'de Bilim Kahramanları Buluşuyor ismiyle düzenlenen FIRST LEGO League Challenge turnuvalarının 22’nci sezon Türkiye finali Fuar İzmir'de düzenlendi.
Kültürpark Atatürk Açık Hava Tiyatrosu yeni sezona hazırlanıyor
9 Mart 2026 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda büyük bir yenileme çalışması başlattı. Sahne ve oturma alanlarında yapılan kapsamlı tadilatlarla, İzmirlilere yeni sezonda daha konforlu ve kaliteli bir kültürel deneyim sunulması hedefleniyor.
