Haziran

Orgeneral Kemal Yeni'den Başkan Tugay'a ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Kemal Yeni’yi makamında ağırladı. Orgeneral Yeni, Başkan Tugay’a görevinde başarılar diledi.

Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Kemal Yeni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a ziyarette bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi nedeniyle Başkan Tugay'a hayırlı olsun dileklerini ileten Orgeneral Kemal Yeni, Ege Ordusu Komutanlığı'nın anı şiltini de takdim etti. Başkan Tugay ise günün anısına İzmir'in simgesi gümüş Saat Kulesi biblosunu Orgeneral Kemal Yeni'ye hediye etti.