- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin denizcilik işletmesi İZDENİZ, Karaburun’un simgesi haline gelen nergis çiçeğini dünyaya tanıtmak amacıyla bu yıl 16-17-18 Ocak tarihlerinde düzenlenen Karaburun Nergis Festivali için “Nergis Festivali Özel Seferleri” düzenleme kararı aldı. 17 ve 18 Ocak tarihlerinde yapılması planlanan seferler öncesinde İZDENİZ’den açıklama geldi. Yapılan duyuruda, 18 Ocak günü beklenen şiddetli rüzgar ve olumsuz deniz koşulları nedeniyle seferin iptal edildiği bildirildi. Bilet satın alan yolcuların ücret iadelerinin, herhangi bir başvuruya gerek kalmadan, ödeme yapılan hesaplara otomatik olarak geri yükleneceği belirtildi.
17 Ocak seferlerinde değişiklik yok
17 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek seferlerde herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Karşıyaka’dan Mordoğan’a hareket saat 10.00’da gerçekleşecek, İzmir’e dönüş ise 17.30’da yapılacak. Konak’tan Mordoğan’a seferler de 10.00’da başlayacak, dönüş saati 17.30 olarak belirlendi. Karşıyaka ve Konak’tan ayrı ayrı kalkacak gemiler için biletler yalnızca bilet.izdeniz.com.tr üzerinden satışa sunuluyor. İskelelerde bilet satışı yapılmazken, İzmirim Kart ile gişe geçişi de sağlanamıyor. Seferler, katamaran tipi yolcu gemileriyle gidiş–dönüş şeklinde gerçekleştirilecek. 0–6 yaş arası çocuklar ücretsiz seyahat ederken, tek yön bilet ücreti 250 TL olarak belirlendi. Yolcular, bilet.izdeniz.com.tr adresi üzerinden binecekleri iskeleyi (Karşıyaka / Konak) ve varış iskelesini (Mordoğan) seçerek biletlerini online olarak satın alabilecek.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Büyükşehir, aşırı yağış sonrası kapanan yolları bir bir açıyor
8 Şubat 2026 Pazarİzmir genelinde etkili olan aşırı yağışların ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri kent genelinde yoğun bir çalışma yürüttü.
30 Ekim ve 6 Şubat’ın sessiz tanıkları İzmir’de sergilendi
8 Şubat 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 6 Şubat 2023 depremlerinin yıl dönümünde Konak Atatürk Meydanı’nda düzenlenen anma programında, afetlere hazırlığın hayati önemine dikkat çekti.
İzmir’den “özgürlük istasyonu”
8 Şubat 2026 PazarTekerlekli sandalyesi bozulan engelli yurttaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi adeta can simidi oldu. Ücretsiz bakım, onarım ve şarj hizmeti sunan Tekerlekli Sandalye Bakım Onarım İstasyonu, bir yılda yaklaşık bin kişiye destek vererek sosyal belediyeciliğin somut örneklerinden biri haline geldi.
Marble İzmir 2026 için hazırlıklar sürüyor
8 Şubat 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Marble İzmir – 31. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın Danışma Kurulu Toplantısı, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi.
