Kapat

Haberler

Mürselpaşa Bulvarı’nda trafik normale döndü

Aa
23 Eylül 2021 Perşembe İzmir Ana Kuşaklama Kanalı kolektöründe başlatılan temizlik, bakım ve onarım nedeniyle geçici trafik düzenlemesine gidilen Mürselpaşa Bulvarı’nda çalışmalar tamamlandı. Bölgede trafik düzeni yeniden normale döndü. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 9 Eylül Meydanı ve Meles Deresi’nden gelen kolektör hatlarının birbirine bağlandığı Mürselpaşa Bulvarı bölgesinde kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Bölgede başlatılan çalışmalar nedeniyle 14 Eylül Salı gecesinden itibaren Mürselpaşa Bulvarı’nın trafik düzeninde değişikliğe gidilmişti. Çalışmaların planlanan tarihten daha kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte Mürselpaşa Bulvarı’nın kapanın kısımları yeniden trafiğe açıldı.  

Yoğun yağışlarda Meles Deresi’nden gelen hattın taşarak atık suyun denize doğru akmasını önlemeye yönelik çalışma kapsamında kolektör hattında temizlik, bakım ve onarım yapıldı. Meles Deresi’nin tabanındaki kanalizasyon bacaları yükseltildi. 
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Sigorta İzmir, sektörün geleceğine ışık tuttu

12 Haziran 2026 Cuma

Sigorta İzmir’de bir araya gelen sektörün önde gelen temsilcileri, dijitalleşmeden yapay zekâya kadar pek çok başlıkta sigortacılığın geleceğini masaya yatırdı.

Detaya Git

Bornova Aktarma İstasyonu yeni yüzüne kavuşuyor

12 Haziran 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bornova Aktarma İstasyonu’nda sürdürdüğü kapsamlı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Detaya Git

Büyükşehir’de dijital devrim

12 Haziran 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzLab Dijital Deneyim Merkezi’nde başlattığı “İş Yönetiminde Yapay Zeka Uygulamaları” eğitimleriyle kurumsal yapısını güçlendiriyor.

Detaya Git

Büyükşehir tasarrufta rekor kırdı

12 Haziran 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi, su, elektrik ve doğal gaz tüketiminde hayata geçirdiği verimlilik uygulamalarıyla önemli tasarruf sağladı.

Detaya Git