- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Menderes’te dereye uçan araçta mahsur kalan vatandaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Develi Mahallesi’nde 28 Mart saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazada, bir otomobil dereye yuvarlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ihbar üzerine kısa sürede olay yerine 2 kurtarma aracı, bir bot ve 8 personel ile müdahale etti Ekipler, aracın camını kırarak üstüne çıkan ve yardım bekleyen kişiyi bulunduğu yerden kurtardı. Yaralı, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye sevk edildi. Kurtarma çalışmasının ardından itfaiyenin su altı ve su üstü arama kurtarma ekipleri, araçta veya çevresinde başka bir kişi ya da canlı olup olmadığını kontrol etti. Kazadan kurtarılan ve erkek olduğu öğrenilen vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Büyükşehir 70 futbol sahası büyüklüğünde alan açtı
29 Mart 2026 PazarArtan nüfus ve dolan mezarlıklar karşısında harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 12 ilçede 487 bin metrekarelik yeni mezarlık alanı açtı. Kent için 3,5 milyon metrekarelik dev plan da yolda.
“Mevsimsel sinekler zararsız”
29 Mart 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, baharda artan ve sivrisinekle karıştırılan mevsimsel sineklerin hastalık taşımadığını açıkladı. Uzmanlar, bu canlıların yaz sıcaklarıyla birlikte kendiliğinden ortadan kaybolduğunu belirterek vatandaşların endişe etmemesi gerektiğini vurguladı.
Hasan Âli Yücel’in adı Kültürpark’ta yaşayacak
29 Mart 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’ta uzun süredir atıl duran binayı, modern ve teknolojik altyapısıyla doğayla iç içe bir kütüphaneye dönüştürdü.
Başkan Tugay Tire’de önlük giydi, mutfağa girdi, yemek yaptı
28 Mart 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Tire Belediyesi tarafından kente kazandırılan Uluslararası Tire Gastronomi Festivali’ne katıldı.
