Kapat

Haberler

Mehmet Akif Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapanıyor, otobüs güzergahları değişiyor

Aa
2 Ağustos 2013 Cuma
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzsu Genel Müdürlüğü’nün Yağmur Suyu Kanalı 2. Etap çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Caddesi’nin Namık Kemal Caddesi ile Şirinyer İzban İstasyonu’nun yer aldığı Cemil Şeboy Caddesi arasında kalan kısmı, 5 Ağustos Pazartesi günü trafiğe kapatılacak. Mehmet Akif Caddesi’nin bir bölümü Pazartesi günü trafiğe kapanıyor, otobüs güzergahları değişiyor İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Yağmur Suyu Kanalı 2. Etap çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Caddesi’nin Namık Kemal Caddesi ile Şirinyer İzban İstasyonu’nun yer aldığı Cemil Şeboy Caddesi arasında kalan kısmı, 5 Ağustos Pazartesi günü saat 09.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak.Kapatılan caddeyi kullanan 36, 70, 72, 74, 104, 105, 171, 285, 374, 514, 515, 576, 671, 870, 970 no’lu ESHOT otobüs hatlarının güzergahı, Eşrefpaşa ve Yeşildere caddelerine gidiş yönünde; Menderes Caddesi’ni takiben Gürçeşme Caddesi, Namık Kemal Caddesi ve Nato Kavşağı’nı görecek şekilde, dönüş yönünde ise; Nato Kavşağı’nı takiben Akdoğan Caddesi, 545 Sokak, Aydın Hatboyu Caddesi, 506/3 Sokak, Koşuyolu Caddesi ve Menderes Caddesi’ni görecek şekilde çalışmalar süresince geçici olarak değiştirildi. Kanal çalışmalarının tamamlanması ile birlikte güzergahları değiştirilen hatlar tekrar eski güzergahları üzerinden hizmet vermeye devam edecek.

Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

“Size hizmet bizim için onur”

9 Mayıs 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Anneler Günü nedeniyle kentteki şehit anneleriyle buluştuğu etkinlikte, “Size hizmet etmek, sizinle birlikte olmak bizim için onur” dedi.

Detaya Git

Avrupa Drama Buluşmaları gençleri İzmir’de buluşturuyor

9 Mayıs 2026 Cumartesi

Avrupa Drama Buluşmaları (European Drama Encounters/EDERED), bu yıl 11 farklı ülkeden drama ve tiyatro alanındaki gençlerin katılımıyla İzmir’de gerçekleştirilecek.

Detaya Git

Alevlere koşan süper anneler

9 Mayıs 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan kadın itfaiye personeli, bir yandan yangın ve afetlerde hayat kurtarırken bir yandan da anneliğin yükünü ve özlemini taşıyor.

Detaya Git

Yelki hattı ile kesintisiz dönem başlıyor

9 Mayıs 2026 Cumartesi

İZSU Genel Müdürlüğü, Güzelbahçe ve Yelki’de yaz aylarında yaşanan su basıncı ve debi sorunlarını çözmek için 3 kilometrelik iletim hattı inşa ediyor. Yaklaşık 15 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen proje sayesinde bölgeye kesintisiz ve daha güçlü içme suyu sağlanacak.

Detaya Git