- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'ta yer alan Atatürk Açık Hava Tiyatrosu'nda yenileme çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi iştiraki Grand Plaza AŞ tarafından yürütülen tadilatların nisan ayında tamamlanması planlanıyor. Bu çalışmalarla, yeni sezonda tiyatro, konser ve diğer kültürel etkinliklerde İzmirlilere daha kaliteli hizmet sunulması hedefleniyor. Sahne ve tribünlerdeki kapsamlı dönüşüm ile sanatseverlerin konforu en üst düzeye çıkarılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın Kültürpark’ı koruma ve daha kullanışlı hale getirme amacıyla başlattığı bu restorasyon çalışması, sanatsal açıdan önemli bir adım olarak öne çıkacak.
“Harika bir sezon olacak”
Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Grand Plaza AŞ yetkilisi Barış Amiral, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla, tiyatro ve konser etkinliklerinde vatandaşlarımızın çok daha kaliteli ve konforlu vakit geçirebilmesi için büyük bir revizyona gittik. Bu yıl kapsamlı bir tadilat sürecine girdik. Sahne yapısını ve tribünlerdeki koltukları yeniden düzenliyoruz. Eski sahnemiz yaklaşık 4,5 metre daha uzundu ve bu nedenle blokların ilk ve son sıralarındaki izleyicilerin görüş mesafesi sınırlıydı. Şimdi sahneyi geriye alarak bu sorunu çözdük. Yeni sezonda, daha rahat ve dayanıklı koltuklarla hizmet vereceğiz. Çalışmalarımızı nisan ayının ikinci veya üçüncü haftasında tamamlamayı hedefliyoruz. Harika bir sezona hazırlanıyoruz” dedi.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
“Size hizmet bizim için onur”
9 Mayıs 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Anneler Günü nedeniyle kentteki şehit anneleriyle buluştuğu etkinlikte, “Size hizmet etmek, sizinle birlikte olmak bizim için onur” dedi.
Avrupa Drama Buluşmaları gençleri İzmir’de buluşturuyor
9 Mayıs 2026 CumartesiAvrupa Drama Buluşmaları (European Drama Encounters/EDERED), bu yıl 11 farklı ülkeden drama ve tiyatro alanındaki gençlerin katılımıyla İzmir’de gerçekleştirilecek.
Alevlere koşan süper anneler
9 Mayıs 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan kadın itfaiye personeli, bir yandan yangın ve afetlerde hayat kurtarırken bir yandan da anneliğin yükünü ve özlemini taşıyor.
Yelki hattı ile kesintisiz dönem başlıyor
9 Mayıs 2026 CumartesiİZSU Genel Müdürlüğü, Güzelbahçe ve Yelki’de yaz aylarında yaşanan su basıncı ve debi sorunlarını çözmek için 3 kilometrelik iletim hattı inşa ediyor. Yaklaşık 15 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen proje sayesinde bölgeye kesintisiz ve daha güçlü içme suyu sağlanacak.
