Kapat

Haberler

Körfezde Latin rüzgârı esecek

Aa
21 Mart 2026 Cumartesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzmir Kültür AŞ, 3 Nisan’da kentin kültür-sanat hayatına renk katacak özel bir etkinliğe daha imza atıyor. Körfezin ortasında gerçekleşecek “Latin Night” etkinliği, müzik ve dans tutkunlarını eşsiz bir atmosferde buluşturmaya hazırlanıyor.
 
Kentte kültür ve sanatı herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Kültür AŞ, düzenlediği etkinliklerle İzmirlileri farklı müzik türleriyle buluşturmaya devam ediyor. “Latin Night” da bu vizyonun en keyifli örneklerinden biri olarak öne çıkıyor. İzmir’in simgelerinden Bergama Vapuru, 3 Nisan akşamı Latin müziğinin sıcak ritimleriyle adeta bir sahneye dönüşecek. Vapur, saat 20.00’de Konak İskelesi’nden hareket edecek.

Gecede sahne alacak Duo Cuba & Margarita, salsa ve rumba başta olmak üzere Latin ezgilerinin en sevilen örneklerini İzmirlilerle buluşturacak. Katılımcılar, müziğin ritmine kapılarak dans etme fırsatı bulurken, dileyenler de Körfez manzarası eşliğinde keyifli bir akşam yaşayacak.
Etkinliğin biletleri ise Bubilet üzerinden satışa sunuluyor
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

36 kilo verip herkesi şaşırttı

15 Haziran 2026 Pazartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nde görev yapan Diyetisyen Dilara Demirkan, 97 kilodan 61 kiloya düştü. “Sen diyetisyen olamazsın” sözlerine inat 16 ayda 36 kilo veren Demirkan, bugün hastalarının ilham kaynağı oldu.

Detaya Git

İzmir sahillerinde hayat nöbeti

15 Haziran 2026 Pazartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mavi bayraklı halk plajlarında güvenliği artırmak için sürdürdüğü cankurtaran eğitimleriyle 2020 yılından bu yana 279 kişiye sertifika verdi.

Detaya Git

5 ayda bin 500 çocuğa eğitim verildi

15 Haziran 2026 Pazartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, afetlere dirençli bir toplum hedefiyle okul öncesi çocuklara yönelik eğitimlerini sürdürüyor. Son 5 ayda 1500 çocuğa ulaşan eğitimlerde miniklere afet çantası hazırlama, güvenli alanlar ve acil durumlarda doğru davranış biçimleri öğretiliyor.

Detaya Git

İzmir’de Dünya Kupası heyecanı meydanlara taştı

14 Haziran 2026 Pazar

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak, Buca, Karşıyaka ve Bornova'da kurduğu dev ekranlarda bir araya gelen yurttaşlar, A Milli Futbol Takımı'nın 2026 Dünya Kupası'ndaki ilk maçını birlikte izledi. Sabahın erken saatlerine rağmen alanları dolduran İzmirliler, ay-yıldızlı ekibe büyük destek verdi.

Detaya Git