- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Karaburun’da çıkan orman yangınına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile müdahale etti. Ekipler yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için yoğun mesai harcadı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, öğle saatlerinde Karaburun Mordoğan’da başlayan orman yangınını kontrol altına almak için yoğun mesai harcıyor. İzmir İtfaiyesi ekiplerinin yanı sıra İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 2 uçak, 6 helikopterin havadan müdahale ettiği yangını söndürme çalışmalarında çok sayıda arazöz ve ilçe belediyelerince gönderilen su tankerleri kullanılıyor. Çalışmalara orman gönüllüleri de destek veriyor. Yangının yerleşim yerlerine ulaşmasını engelleyen ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Konak'ta yangın
3 Mayıs 2026 PazarKonak'ta üç katlı bir binanın üçüncü katında gece çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangının ardından evde bulunan dört çocuktan üçü güvenli bir şekilde tahliye edildi, ancak bir çocuk yaşamını yitirdi.
40 yıllık kardeşlik şarkılarla kutlandı
3 Mayıs 2026 Pazarİzmir ile Bakü arasındaki kardeş kent ilişkisinin 40. yılı, Kültürpark’ta düzenlenen sergi ve dünyaca ünlü muğam sanatçılarının verdiği konserle kutlandı.
Doğru bilinen yanlışlar sofraları tehdit ediyor
3 Mayıs 2026 PazarZeytin ve sütte "yeni nesil" dönem başladı. Olivtech Fuarı’na katılan bilim insanları, gıdadaki bilgi kirliliğine karşı uyardı: Etiketleri doğru okuyun, bilimsel veriden şaşmayın. Barışın simgesi zeytin ve sağlığın temeli süt için İzmir’de güç birliği yapıldı.
Şekersiz gazozun adresi Çamlı’ya yeni destek
3 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Türkiye’nin ilk şekersiz stevia (şeker otu) gazozunu üreten Çamlılı üreticiler, talep ettikleri kurutma makinesine kavuştu.
