Kapat

Haberler

“İzmirim Kart” başvurularında ek süre

Aa
27 Ekim 2016 Perşembe
ESHOT Genel Müdürlüğü, toplu ulaşımda kullanılan elektronik kartların “İzmirim Kart”a dönüştürülme süresini yoğun talep üzerine “1 ay” daha uzattı. Buna göre eski tip kartlar 30 Kasım 2016 tarihinde doluma, 31 Aralık 2016 tarihinde ise kullanıma kapatılacak.

İzmirlilerin toplu ulaşım kartı İzmirim Kart'ta kullanıcılar için belirlenen değişim süresi, yoğun talep nedeniyle 1 ay uzatıldı. ESHOT Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, eski tip kartların 30 Kasım 2016 tarihinde doluma, 31 Aralık 2016 tarihinde ise kullanıma kapatılacağı duyuruldu. Eski tip karttan “İzmirim Kart”a bakiye aktarımı ise 15 Ocak 2017 tarihinden  itibaren yapılabilecek.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

“Kamu reformu, sorunların çözülmesi için şart”

4 Nisan 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu olumsuz koşullara değinerek, “Kamu reformu olmadan sorunlar düzelmez. Denetim tarafsız ve adil olmalı, devlet çağdaş yönetim anlayışına dönmeli" dedi.

Detaya Git

İzmir’de konut krizine neşter

4 Nisan 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Menemen’de 3 bin 100 konutluk projede peşinatı yüzde 20’den yüzde 10’a düşürdü. 19 bin liradan başlayan taksitlerle “ev sahibi olmak hayal değil” dedi.

Detaya Git

Doğaltaşın kalbi İzmir’de atacak: Marble için hazırlıklar başladı

4 Nisan 2026 Cumartesi

14–17 Nisan 2026 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek Marble İzmir - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı için kurulum süreci başladı.

Detaya Git

İzmir’in deniz savunma mirası dijital sergide

4 Nisan 2026 Cumartesi

“Dijital Hafıza: İzmir’in 3 Deniz Kalesi” başlıklı sergi ve panel, 7 Nisan Salı günü Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM)’da 15.00-18.30 saatleri arasında düzenlenecek.

Detaya Git