- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın İzmirlilere sözünü verdiği yol yenileme çalışmaları kapsamında yürütülen asfalt seferberliği kent genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde İZBETON ekipleri tarafından ana arterler başta olmak üzere yenileme çalışmaları dört koldan gerçekleştiriliyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ekiplerin sahada gece gündüz yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak hastanelerin yoğun olduğu Gaziler Caddesi’ndeki asfalt serimini inceleyen Başkan Tugay, Gaziler Caddesi ile Gıda Çarşısı girişinde yer alan 1201 sokak kesişimindeki alanın otoparka dönüştürülmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında ilgi aldı . Yoğun trafik akışının olduğu bölgede parklanma sorununu çözmek için 154 araçlık otopark yapılacak.
Bayraklı Postacılar'da asfalt çalışmaları
Sahada çalışan emekçilerle sohbet eden Başkan Tugay, daha sonra Bayraklı’da 1631 sokak ve Postacılar Mahallesi 7368/5 sokaktaki çalışmaları inceledi. Saha incelemesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halit Çelik, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Selahattin Mamikoğlu, İZBETON Genel Müdürü Gökhan Kara da hazır bulundu. Bayraklı’da yapılan incelemede ise Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal da yer aldı.
Kemalpaşa Ansızca yolu yenilendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım yollarını eş zamanlı olarak yenilemeye devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Kemalpaşa Ansızca anayolunda kapsamlı bir asfalt serimi gerçekleştirdi. 3 kilometrelik güzergahta 5 bin 600 ton sıcak asfalt serimi yapan ekipler yolu daha güvenli ve konforlu bir hale getirdi.
Buca’nın asfalt yatırımları Aydoğdu Mahallesi ile devam ediyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca’da yürüttüğü yol yenileme çalışmaları kapsamında ise Aydoğdu Mahallesi’nde yaklaşık 1 kilometrelik asfalt serimi devam ediyor. 1500 tonluk asfalt serimine devam eden ekipler, Başkan Tugay’ın göreve geldiği günden itibaren Yavuz Sultan Selim Caddesi, Dede Korkut Caddesi, Doğuş, Barbaros Hayrettin Paşa, Atatürk, Menderes, İstiklal, Özmen, Karatekeli, Gazi Osmanpaşa, Azerbaycan, Türkmenistan, Şehir Er Zeki Toker caddeleri başta olmak üzere çok sayıda cadde ve sokağın yeniledi. Çiğli Dere Caddesi’nde de 700 metrelik asfalt serimi yapıldı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
125 bin ton malzeme çıkarıldı
28 Şubat 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılı başından bu yana Seferihisar, Urla, Karaburun, Çeşme ve Menderes ilçelerinin sahil kesimlerinde 228 kilometre dere temizliği gerçekleştirdi.
Japonya - İzmir ilişkileri güçleniyor
28 Şubat 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Japonya’nın İstanbul Başkonsolosu Iwama Ryoji’yi makamında ağırladı.
“Burası İzmir, başka hiçbir yere benzemez”
27 Şubat 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Şehit İbrahim Bolat'ın adı İzmir'de yaşatılacak
27 Şubat 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kullandığı F-16 tipi savaş uçağının düşmesi sonucunda şehit olan Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
