- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir, Avrupa Birliği’nin iklim değişikliğinin yarattığı tehditlere karşı dirençli kentler oluşturmak adına başlattığı İklim Nötr ve Akıllı Şehirler Misyonu kapsamında; 60 CrAFt Cities platformuna dahil edilmiştir. Söz konusu görsel çalışma İzmir’in bu alanda diğer kentlere öncülük edecek olması dolayısıyla Avrupa Birliği bünyesindeki projenin yürütücüleri tarafından hazırlanmıştır.
Ancak kullanılan haritadaki dikkat çekici hata nedeniyle hiçbir kurumsal paylaşımımızda bu görsele yer verilmemiş, yapılan yanlışlığın düzeltilmesi için de girişimde bulunulmuştur.
Kamuoyuna önemle duyurulur.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Minikler Göbeklitepe’nin gizemli dünyasına yolculuk yaptı
16 Mart 2026 PazartesiRenkli sahne tasarımı ve müzikleriyle sahnelenen “Dünyanın Göbeğine Yolculuk”, çocukları merak ve keşif dolu bir Göbeklitepe macerasına taşıdı.
İzmir zeytin ve zeytinyağında markalaşma yolunda
16 Mart 2026 Pazartesiİzmir zeytininin hak ettiği yeri bulması için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Zeytin Bilim Kurulu oluşturuldu. Kurul; zeytin ve zeytinyağının topraktan sofraya her sürecinin analiz edilerek, doğru üretim ve pazarlama stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlayacak.
İzmir’de mezarlıklar Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor
16 Mart 2026 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde kent genelindeki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarını hızlandırdı. 30 ilçede bulunan toplam 2 bin 500 parselde yürütülecek çalışmalar Gaziemir’den başlatıldı.
Büyükşehir zabıtası sahada: Fahiş fiyat ve izinsiz satışa geçit yok
16 Mart 2026 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Sahilevleri’nde 2 bardak çayın 300 TL’ye satıldığı yönündeki şikayetlerin ardından başlattığı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
