Kapat

Haberler

İZMAR’ın 22’nci mağazası Osmangazi’de açıldı

Aa
10 Nisan 2026 Cuma
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın İzmirliyi ekonomik ve güvenli alışverişle buluşturmak için kente kazandırdığı tanzim satış mağazası İZMAR, 22’nci şubesini Bayraklı Osmangazi’de hizmete açtı. İZTARIM tarafından Akhisarlı zeytin üreticilerinden alınarak hazırlanan ve aracısız olarak sofralara ulaştırılan İZMAR markalı kırma yeşil zeytin ise kilosu 171 liradan ilk kez satışa sunuldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tanzim satış mağazası İZMAR, Bayraklı Osmangazi’de 22’inci şubesini açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İZTARIM AŞ tarafından işletilen ve halkı uygun fiyatlı, güvenilir alışverişle buluşturan İZMAR’ın yeni mağazası, İbrahim Galip Caddesi ile 592 sokağın kesişiminde hizmete başladı. İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği mağazada yerli üreticiden temin edilen ürünler aracısız olarak yurttaşlarla buluşturuldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tamamen yerli üreticiden satın alarak 100. Yıl Bayındır Süt Fabrikası’nda işlediği süt ve süt ürünleri ile Ödemiş Et Entegre Tesisi’nde işlenen et ve et ürünleri İZMAR raflarında yer alıyor. Ayrıca Şaşal Su ve Halk Ekmek ürünlerinin de satışa sunulduğu İZMAR’da, gıdadan temizlik ürünlerine kadar bir evin ihtiyaç duyduğu temel tüketim ürünleri bulunuyor. Kooperatiflerden temin edilerek hazırlanan uygun fiyatlı ürünler de halkın beğenisine sunuluyor.

“Sabahın erken saatinde kalktık geldik”
Erken saatlerde gelerek yeni mağazanın açılışını bekleyen Atalay ailesi, Osmangazi şubesindeki ilk alışverişi yaptı. Kenan Atalay, “İZMAR’ı beğeniyoruz. Fiyatlar piyasaya göre çok uygun. Sabahın erken saatinde kalktık geldik” dedi. Zennure Atalay ise, “Gayet güzel ürünler, kaliteli. Bu şube daha yakın oldu. Önceden de her zaman İZMAR’dan alışveriş yapıyorduk” ifadelerini kullandı. 

“Çok mutlu ediyor”
Gıda ürünlerinin yanı sıra güvenli temizlik ürünlerinin bulunmasının da çok önemli olduğunu belirten Mine Gürsoy Günay, “İZMAR harika. Bugün açılacağını öğrendik, uzun süredir bekliyorduk ve erkenden geldik. Halk için mükemmel bir iş. Maddi durumu iyi olmayan insanlar için daha da yaygınlaşmasını isteriz. Bornova’da çok kuyruk oluyordu, burası daha uygun oldu. Ürün çeşitleri ve kalitesi dikkatimi çekti. Hijyen alanında da çok fazla ürün var. Organik ürünleri almaya dikkat ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, harika oldu. Diğer marketlere gitmek zorunda kalmamak beni çok mutlu ediyor. En önemlisi bence bu” şeklinde konuştu. 

“Başka yoğurt yemiyorum”
Kadir İnci ise İZMAR mağazalarından alışveriş yaptığını, yeni şubenin açılmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek “Büyük ve güzel bir mağaza olmuş. Yoğurt, ev yoğurdu gibi şahane. İlk günden beri İZMAR yoğurt alıyorum; başka yoğurt yemiyorum. Sular çok güzel. Et zaten yok satıyor, erkenden kuyruğa giriyorlar. Fiyatlar uygun” diye konuştu.

Kilosu 171 liradan ilk kez satışta
Halka uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ulaştırmak için çalışmalarına devam eden İZTARIM ekibi, sofraların temel ihtiyaçlarından bir tanesini daha uygun fiyatla İzmirliler ile buluşturdu. Akhisarlı zeytin üreticilerinden alınarak hazırlanan İZMAR kırma yeşil zeytin ilk kez satışa sunuldu. Piyasada kilosu 400 liraya kadar ulaşan zeytinin kilosu 171 lira 50 kuruştan raflarda yerini aldı. Kısa sürede İZMAR siyah zeytin de aynı fiyattan mağazalarda satışa sunulacak. 

Sıradaki mağazalar Gediz ve Asarlık
İZMAR, 22’nci Osmangazi mağazasının yanı sıra Bayraklı’daki Özkanlar ve Orgeneral Nafiz Gürman, Bornova’daki Çamdibi, Doğanlar ve Erzene, Buca ve Gediz (ESHOT), Çiğli, Karabağlar’daki Bozyaka, Karşıyaka’daki Girne ve Nergiz, Konak’taki Gültepe ve Kemeraltı, Menemen ve Ulukent, Gaziemir ve Aktepe, Aliağa, Tire ve Torbalı Ayrancılar mağazaları ile yurttaşlara hizmet sunuyor. Gezici mağaza ise İZMAR şubesinin bulunmadığı noktalarda İzmirlilere hizmet veriyor. Yeni mağazaların Buca Gediz ile Menemen Asarlık’ta yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor. Mağazalar, pazar günleri dışında haftanın altı günü 10.00–19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

İzmir’de Dünya Kupası heyecanı meydanlara taştı

14 Haziran 2026 Pazar

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak, Buca, Karşıyaka ve Bornova'da kurduğu dev ekranlarda bir araya gelen yurttaşlar, A Milli Futbol Takımı'nın 2026 Dünya Kupası'ndaki ilk maçını birlikte izledi. Sabahın erken saatlerine rağmen alanları dolduran İzmirliler, ay-yıldızlı ekibe büyük destek verdi.

Detaya Git

Seferihisar’ın iki büyük kavşağı yenilendi

14 Haziran 2026 Pazar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar’ın iki önemli kavşağında kapsamlı bir dönüşüme imza attı. Turizm rotası üzerinde yer alan Karakoç ve Akarca kavşaklarındaki peyzaj çalışmalarıyla, alanlar estetik bir görünüme kavuşturuldu.

Detaya Git

İzmir, hayvan sağlığında çıtayı yükseltti

14 Haziran 2026 Pazar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pako Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Sosyal Yaşam Kampüsü’nde kurduğu Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ile sokak hayvanlarının ameliyat süreçlerindeki enfeksiyon riskini azaltıyor.

Detaya Git

İZSU’dan Yarımada derelerine güvenlik seferberliği

14 Haziran 2026 Pazar

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Yarımada’daki derelerin güvenliğini artırmak ve çevre düzenlemesi yapmak için kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Detaya Git