- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir’in pek çok bölgesinde 18-72 ay arası çocuklara yönelik eğitim veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında okul sayısını 14’ten 18’e yükseltti. Bu kapsamda Buca Evka 1, Gaziemir, Bornova İnönü ve Çiğli Egekent’e 4 yeni okul açıldı. Toplam bin 168 öğrenci; İzmir genelindeki 18 anaokulunda bilişsel, duygusal, motor, dil ve öz bakım becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimlerin yanı sıra robotik kodlama, İngilizce, görsel sanatlar ve jimnastik gibi branş dersleri de alıyor.
Güvenilir, hijyenik, sağlıklı ortam
İZELMAN AŞ Genel Müdür Yardımcısı Merve Doğan Gürsel, “İZELMAN Anaokulları olarak Buca Evka 1, Gaziemir, Bornova İnönü ve Çiğli Egekent olmak üzere bünyemize 4 yeni okulu kazandırarak toplam 18 okulumuzla yeni döneme başladık. 18-72 ay arası çocuklarımıza, okul öncesi eğitim veriyoruz. Ön kaydı alınan çocuklarımızı, kontenjan oldukça okullarımıza almaya devam ediyoruz. İZELMAN Anaokulları olarak uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Ekonomik koşullarda çocuklarımızın eğitime ulaşması için çalışıyoruz. Güvenilir, hijyenik, sağlıklı ortamlar, çocuklarımız için olmazsa olmazımız. İngilizce, robotik kodlama, görsel sanatlar, jimnastik gibi branş derslerle anaokullarımızda eğitim alan çocukların gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Eğitimin yanında psikososyal birimimiz de ebeveynler ve çocuklarla iletişim kurarak onlara destekte bulunuyor. Toplam bin 168 çocuğumuza kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
İZELMAN Anaokulları; Aliağa, Ataşehir, Balçova Selçuk Yaşar, Beydağ, Bornova, Bornova İnönü, Buca Evka-1, Buca Fevziye-İsmail Topcan, Dikili, Egekent, Evka-2 Sabiha Gökçen, Evka-4 Yeşiltepe, Gaziemir Adnan Oğuz Akyarlı, Girne Latife Hanım, Görece, Güzelyalı Nene Hatun, Kiraz ve Torbalı Üstün Kreş ve Anaokulu Eğitim Merkezi olmak üzere 18 okulda hizmet veriyor.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
On binlerce yurttaşa evinde şifa
10 Haziran 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Yerel Yönetimlerde Evde Bakım Hizmetleri Çalıştayı”nda, evde bakım hizmetlerinin kapsamı ve geleceği ele alındı.
İzmir’de Türk-İtalyan dostluk buluşması
10 Haziran 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İtalya Cumhuriyet Bayramı kapsamında Türkiye’nin İtalya Büyükelçisi Giuseppe Manzo ile bir araya geldi.
UFI Avrupa Konferansı İzmir’de iz bıraktı
10 Haziran 2026 Çarşambaİzmir, Küresel Fuarcılık Endüstrisi Birliği’nin (UFI) 101 yıllık tarihindeki en geniş katılımlı bölgesel konferansa ev sahipliği yaparak 36 ülkeden yaklaşık 400 sektör temsilcisini bir araya getirdi ve uluslararası fuarcılık alanındaki konumunu güçlendirdi.
İzmir’de ortak yaşam alanlarında örnek dayanışma
10 Haziran 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Temiz Park” etkinliğinde gönüllüler, parkları atıklardan arındırırken çocuk oyun gruplarını da sirke ve arap sabunuyla temizledi. Çevre bilincini ve ortak yaşam alanlarını koruma kültürünü güçlendiren etkinlik, kentte örnek bir dayanışma sergiledi.
