- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi “Boyoz” adını verdiği nostaljik tramvayın ardından “Çiğdem” adlı ikinci aracı da hizmete aldı. Lastik tekerlekli araçlara İzmirim Kart ile binilebiliyor. Biniş ücreti, mevcut tam tarife üzerinden 3,46 TL olarak belirlendi.
Sırada “Gevrek” var
İzmir’de 1928 yılından 1954 yılına kadar Güzelyalı-Konak arasında hizmet veren elektrikli tramvaydan esinlenerek tasarlanan nostaljik araçlar, Alsancak Limanı viyadükleri ile Cumhuriyet Meydanı arasında sefer yapıyor. “Gevrek” adı verilen üçüncü tramvay da önümüzdeki günlerde teslim alındıktan sonra hizmete girecek.
İzmir’de son seferini 1954 yılında yapan tramvay, 66 yıl sonra Birinci Kordon’da, kentin kurtuluş günü olan 9 Eylül’de hizmete alınmıştı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Ferdi Zeyrek’in adı, gençlik merkezinde yaşayacak
3 Nisan 2026 CumaKonak Belediyesi Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın katıldığı törenle açıldı.
Romanlar için yeni dönem: İzmir’de güçlü iş birliği
3 Nisan 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan İzmir Roman Yurttaş Meclisi üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Başkan Dr. Cemil Tugay, Roman yurttaşların karar alma süreçlerine katılımlarını güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.
Başkan Tugay: Hep beraber İzmir’e hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz
3 Nisan 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, TÜM BEL-SEN İzmir Şubesi ile 6 bin 173 memur ve sözleşmeli memuru kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı.
İzmir’in Fransa şehirleriyle bağı güçleniyor
3 Nisan 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont, İstanbul Başkonsolosu Nadia Fanton ve Fransa Kalkınma Ajansı Ülke Direktörü Xavier Muron’u konuk etti.
