- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Tekvando, judo, yüksek atlama, okçuluk gibi dallarda ardı ardına kazandığı başarılarla dikkatleri üzerine çeken İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, artık güreşte de söz sahibi. Eski milli güreşçi Zekai Baykara’yı güreş baş antrenörlüğüne getirdikten sonra atılımlara başlayan ve 2007’ye fırtına gibi giren İBB Güreş Takımı, İzmir İl Şampiyonalarında minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde birinciliği kimseye kaptırmadı. Ulusal müsabakalarda da başarı kazanmaya başlayan İBB Güreş Takımı, yeni transfer Mahmut Tosun’un Türkiye Gençler Şampiyonası’nda üçüncü olmasının ardından yıldızlarda da bir Türkiye birincisi, bir de Türkiye üçüncüsü çıkarmayı başardı.
16-18 Mart tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen ve 35 ilden 418 güreşçinin katıldığı Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 46 kilogramda Garip Bayram tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Garip Bayram’ın madalyasını Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak taktı. 85 kilogramda da Eyüp Özçavuş Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya aldı. İBB Güreş Takımı aynı zamanda Milli Takım’a 6 sporcu vererek gücünü kanıtlamış oldu.
Kısa zamanda başarılı sonuçlar aldıklarını söyleyen İBB Güreş Baş Antrenörü Zekai Baykara, yeni başlayan Türkiye Yıldızlar Güreş Ligi’nin ilk haftasında gruptan lider olarak çıktıklarını söyledi. Baykara, “İzmir İl Şampiyonaları’nda 4 kategoride de birinciliği kazandık. Geçtiğimiz ay Büyükler, Minikler ,Yıldızlar ve Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’na katılan İBB Bayan Güreş Takımı, minikler kategorisinde 1 birincilik, 3 üçüncülük, 3 de beşincilik aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun da büyük destekleriyle artık İBB Güreş Takımı, ulusal alanda söz sabihi olmaya başladı. Bu başarılar ekip çalışmasının bir eseri. Bundan sonraki hedeflerimiz ulusal ve uluslararası alandaki müsabakalarda İzmir’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Gençlerin mezuniyet sevinci yarım kalmayacak
24 Mayıs 2026 PazarYaşamın her alanında fırsat eşitliği ilkesiyle hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin mezuniyet sevincine de ortak oluyor. “Mezuniyet Kıyafeti Desteği” uygulaması kapsamında ortaokul, lise ve üniversiteden mezun olacak öğrencilere kıyafet desteği sağlanacak.
Bayram öncesi İzmir’in parklarında yoğun bakım mesaisi
24 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelindeki park, sahil şeridi ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.
Flamingo Yolu turları bayramda da devam ediyor
24 Mayıs 2026 PazarİZDENİZ, Kurban Bayramı’nda İzmirlileri ve kent ziyaretçilerini Gediz Deltası’nın eşsiz doğasıyla buluşturacak.
Bayram öncesi zabıtadan sıkı denetim
24 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde taksi, minibüs ve servis araçlarına yönelik denetimlerini artırdı.
