- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Koronavirüsü salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı şehirlerarası seyahat için valilik izni alınmasını zorunlu hale getirildi. Otobüs firmalarında olduğu gibi havayolu şirketleri de birçok uçuşu iptal etti. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda THY dışında yurtiçi uçuş yapan firma kalmadı. THY de sefer sayısını oldukça azalttı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü de yolcu sayısının büyük oranda düşmesi üzerine Mavişehir Aktarma Merkezi – Havalimanı (200) ve Bornova Metro – Havalimanı (204) otobüslerinin seferlerini geçici olarak durdurdu. 202 numaralı Alsancak Cumhuriyet Meydanı – Havalimanı otobüs seferleri ise devam edecek.
Havalimanı hatlarından alınan araç ve şoförler kent içi seferleri destekleyecek.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Her yer Türk bayrağı, her yer Atatürk
19 Mayıs 2026 Salıİzmir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törenle başladı. Gençler gösterileri ile izleyenleri büyüledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ellerinde bayraklarla meydanı dolduran yurttaşların 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu.
Trafikte güvenlik, şehirde estetik
19 Mayıs 2026 Salıİzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Vapur İskelesi ile Çarşı arasındaki yaya trafiğini yükseltilmiş platform uygulamasıyla daha güvenli bir hale getirdi. Yalı Bulvarı üzerindeki yaya geçidinin çizgileriyse İzmir’e özel tarihi motiflerle bezendi.
Seferihisar “Tsunamiye Hazır Kent Sertifikası” almaya hazırlanıyor
19 Mayıs 2026 SalıBilimsel analizler ve 30 bin senaryoya dayalı çalışmalarla tsunami riskine karşı hazırlanan İzmir’de, Seferihisar pilot bölge seçildi.
“İzmir Postanesinin İletişim Coğrafyası” gün yüzüne çıkıyor
19 Mayıs 2026 Salıİzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde (APİKAM) düzenlenen Kent Söyleşileri dizisi devam ediyor.
